Sağlık Çalışanları Derneği Ramazan Ayı Yardımlarına Devam Ediyor

YAŞAM 03.05.2021 - 04:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlık Çalışanları Derneği Ramazan Ayı Yardımlarına Devam Ediyor

Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği Ramazan ayında yaklaşık 60 bin TL'lik yardım yaptıklarını açıkladı.

Dernekten yapılan açıklamada ,   ''Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği olarak Sinerji Grup üyesi arkadaşlarımızla birlikte çam sakızı çoban armağanı gücümüz nispetinde yardım ve hediye paketleri dağıtmaya devam ediyoruz.     Ramazanın ilk gününden bugüne kadar yaklaşık 280 hediye/yardım paketi, giyecek eşyası ve ev eşyası dağıttık. Bugüne kadar yaklaşık 60 bin tl' lik yardımlaşma hareketimize ortak olan tüm arkadaşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Evinde yapacak yemeği olmayan insanlara az yada çok sağladığı katkılarla yardım eli uzatan tüm hayırseverlerin ve dağıtımdaki arkadaşlarımızın Allah hayrını kabul etsin.     Burdan Sayın Valimiz İbrahim Akın' a tam kapanma sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.     - Yardımlarımız devam etmektedir. - İhtiyaç sahipleri başvurularının ardından muhtar, sgk, sosyal yardımlaşma gibi kurumlardan araştırıldıktan sonra gerçekten ihtiyacı varsa yardım yapılmaktadır. - Fotograflarda yüzlerinin açık olmasını isteyen kişiler olduğu gibi yayınlanmıştır. - İyilik hareketimize katılmak isteyenler sayfamızın özel mesaj kısmından bizlere ulaşabilirler. - Bu tür yardımlar kolay olmuyor buna rağmen koşturan tüm hayır kurumlarını tebrik ve takdir ediyoruz. Arkadaşlarımızı da emin oldukları, kim olduğu farketmeden hayır kurumlarına desteğe davet ediyoruz. Çaresiz insanların bizlere ihtiyacı var '' denildi.  
Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği Ramazan ayında yaklaşık 60 bin TL'lik yardım yaptıklarını açıkladı.
Dernekten yapılan açıklamada ,
 
''Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği olarak Sinerji Grup üyesi arkadaşlarımızla birlikte çam sakızı çoban armağanı gücümüz nispetinde yardım ve hediye paketleri dağıtmaya devam ediyoruz.
 
 
Ramazanın ilk gününden bugüne kadar yaklaşık 280 hediye/yardım paketi, giyecek eşyası ve ev eşyası dağıttık. Bugüne kadar yaklaşık 60 bin tl' lik yardımlaşma hareketimize ortak olan tüm arkadaşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Evinde yapacak yemeği olmayan insanlara az yada çok sağladığı katkılarla yardım eli uzatan tüm hayırseverlerin ve dağıtımdaki arkadaşlarımızın Allah hayrını kabul etsin.
 
 
Burdan Sayın Valimiz İbrahim Akın' a tam kapanma sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
 
 
- Yardımlarımız devam etmektedir.
- İhtiyaç sahipleri başvurularının ardından muhtar, sgk, sosyal yardımlaşma gibi kurumlardan araştırıldıktan sonra gerçekten ihtiyacı varsa yardım yapılmaktadır.
- Fotograflarda yüzlerinin açık olmasını isteyen kişiler olduğu gibi yayınlanmıştır.
- İyilik hareketimize katılmak isteyenler sayfamızın özel mesaj kısmından bizlere ulaşabilirler.
- Bu tür yardımlar kolay olmuyor buna rağmen koşturan tüm hayır kurumlarını tebrik ve takdir ediyoruz. Arkadaşlarımızı da emin oldukları, kim olduğu farketmeden hayır kurumlarına desteğe davet ediyoruz. Çaresiz insanların bizlere ihtiyacı var '' denildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.