Yapılan Hizmetten Etkilendi Bağışta Bulundu

EĞİTİM 12.06.2024 - 11:30, Güncelleme: 12.06.2024 - 11:05
 

Yapılan Hizmetten Etkilendi Bağışta Bulundu

Kırşehir Belediyesi tarafından Üniversite kampüsünde hafta içi her sabah dağıtılan çorba ikramından etkilenen akademisyen '' çorbada bizim de tuzumuz olsun'' diyerek 7 bin TL bağışta bulundu.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun talimatıyla uzun süredir Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesinde hafta içi günlerde öğrencilere çorba ikramında bulunuluyor.20 bine yakın öğrencinin bulunduğu kampüste çok sayıda öğrenci bu hizmette faydalanıyor.Çorba ikramından sadece öğrenciler faydalanmıyor.Aciliyeti nedeniyle kahvaltısını yapamayan akademisyenler de çorba almak için çorba evinde öğrencilerle birlikte sıra bekliyor.Hatta hizmetten etkilenen bazı akademisyenler ''çorbada bizim de tuzumuz olsun'' diyerek bağışta bulunuyor. ANNESİ İÇİN BAĞIŞTA BULUNDU Sık sık Kırşehir Belediyesi'nin kampüsteki çorba evinden çorba içtiğini belirten ve ismini vermek istemeyen akademisyen, '' Başkan Ekicioğlu'nu verdiği hizmetten ötürü gerçekten tebrik ediyorum.Ben de çoğu zaman buradan çorba alırım ve çok da beğenirim.Çok lezzetli de yapılıyor.Kahvaltı yapamayan öğrencilerimiz oluyor.Çorba evi onlara maddi olarak da önemli bir destek sağlıyor aslında.Sonra benim de ''Çorbada tuzum olsun'' diyerek hayır yapmak istedim.7 bin TL bağışta bulundum.Çok güzel bir hizmet.İyilikler ve güzellikler bulaşıcıdır'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir Belediyesi tarafından Üniversite kampüsünde hafta içi her sabah dağıtılan çorba ikramından etkilenen akademisyen '' çorbada bizim de tuzumuz olsun'' diyerek 7 bin TL bağışta bulundu.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun talimatıyla uzun süredir Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesinde hafta içi günlerde öğrencilere çorba ikramında bulunuluyor.20 bine yakın öğrencinin bulunduğu kampüste çok sayıda öğrenci bu hizmette faydalanıyor.Çorba ikramından sadece öğrenciler faydalanmıyor.Aciliyeti nedeniyle kahvaltısını yapamayan akademisyenler de çorba almak için çorba evinde öğrencilerle birlikte sıra bekliyor.Hatta hizmetten etkilenen bazı akademisyenler ''çorbada bizim de tuzumuz olsun'' diyerek bağışta bulunuyor.

ANNESİ İÇİN BAĞIŞTA BULUNDU

Sık sık Kırşehir Belediyesi'nin kampüsteki çorba evinden çorba içtiğini belirten ve ismini vermek istemeyen akademisyen, '' Başkan Ekicioğlu'nu verdiği hizmetten ötürü gerçekten tebrik ediyorum.Ben de çoğu zaman buradan çorba alırım ve çok da beğenirim.Çok lezzetli de yapılıyor.Kahvaltı yapamayan öğrencilerimiz oluyor.Çorba evi onlara maddi olarak da önemli bir destek sağlıyor aslında.Sonra benim de ''Çorbada tuzum olsun'' diyerek hayır yapmak istedim.7 bin TL bağışta bulundum.Çok güzel bir hizmet.İyilikler ve güzellikler bulaşıcıdır'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.