Kırşehir Nef City 82'de Fiyatlar Ne Kadar ?

DİĞER 12.10.2020 - 19:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Nef City 82'de Fiyatlar Ne Kadar ?

Nef'in Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı’na 1 kilometre cepheli “Nef City 82 ” olarak duyurduğu proje ile ilgili ünlü emlak uzmanından yatırımcılara uyarı geldi.

Toplam büyüklüğü 2,5 milyon metrekare olan projeden hisse satışlarına başlandı ancak fiyatları duyan yatırımcılar şoke oldu.Örneğin 800 m2'lik bir arsadan 1/6 oranında hisseye karşılık 58 bin TL isteniyor.Yani 150 m2'lik hisse için neredeyse bir arsa değerinde ücret isteniyor.   ''AYNI PARAYLA AYNI BÖLGEDEN DAHA GENİŞ ARAZİ ALIRSINIZ''   Daha önce Çinlilerin Türkiye'deki yatırımları ile ilgili makalesi ile gündeme gelen Emlak Uzmanı Tebernüş Kireçci konu ile ilgili yatırımcılarına bir açıklamada bulundu.Söz konusu proje için istenen bedellerin yüksek olduğuna vurgu yapan Kireççi , '' Aynı paraya aynı bölgeden daha geniş arazi alırsınız. Uzun vadede çok daha kazançlı çıkarsınız. NEF projelerinde yatırımcı çok fazla. Alan para kazanamıyor. '' açıklamasında bulundu.   NEF ARSA SATIYOR   Satışlara başlayan Nef, Nef City 82 projesinde konut değil arsa satıyor. 2,5 milyon metrekarelik proje alanında arsalar, parsel ve hisse olarak satışa sunuluyor. Plana uygun olması durumunda 1 adet hisse 1 adet daireye denk geliyor. Yatırımcılar proje alanında arsa, parsel ya da hisse alabiliyor. Nef, Nef City 82 projesinde konutları inşa etmeyecek ama konut inşa edecek müteahhitlerden bazı şartlara uyması istiyor. Projede inşa edilecek konutların mimari yapısı, Nef’in kendi mimarlarının çizdiği projeye uygun olmak zorunda. 
Nef'in Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı’na 1 kilometre cepheli “Nef City 82 ” olarak duyurduğu proje ile ilgili ünlü emlak uzmanından yatırımcılara uyarı geldi.

Toplam büyüklüğü 2,5 milyon metrekare olan projeden hisse satışlarına başlandı ancak fiyatları duyan yatırımcılar şoke oldu.Örneğin 800 m2'lik bir arsadan 1/6 oranında hisseye karşılık 58 bin TL isteniyor.Yani 150 m2'lik hisse için neredeyse bir arsa değerinde ücret isteniyor.

 

''AYNI PARAYLA AYNI BÖLGEDEN DAHA GENİŞ ARAZİ ALIRSINIZ''

 

Daha önce Çinlilerin Türkiye'deki yatırımları ile ilgili makalesi ile gündeme gelen Emlak Uzmanı Tebernüş Kireçci konu ile ilgili yatırımcılarına bir açıklamada bulundu.Söz konusu proje için istenen bedellerin yüksek olduğuna vurgu yapan Kireççi , '' Aynı paraya aynı bölgeden daha geniş arazi alırsınız. Uzun vadede çok daha kazançlı çıkarsınız. NEF projelerinde yatırımcı çok fazla. Alan para kazanamıyor. '' açıklamasında bulundu.

 

NEF ARSA SATIYOR

 

Satışlara başlayan Nef, Nef City 82 projesinde konut değil arsa satıyor. 2,5 milyon metrekarelik proje alanında arsalar, parsel ve hisse olarak satışa sunuluyor. Plana uygun olması durumunda 1 adet hisse 1 adet daireye denk geliyor. Yatırımcılar proje alanında arsa, parsel ya da hisse alabiliyor. Nef, Nef City 82 projesinde konutları inşa etmeyecek ama konut inşa edecek müteahhitlerden bazı şartlara uyması istiyor. Projede inşa edilecek konutların mimari yapısı, Nef’in kendi mimarlarının çizdiği projeye uygun olmak zorunda. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.