Kara Haber : 6 Şehit

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2016 - 10:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kara Haber : 6 Şehit

Mardin'in Derik ilçesinde operasyona giden askerler bir köyde ev araması yapmak için araçtan inerken saldırıya uğradı. Terör saldırısında 2 asker şehit oldu. Hakkari'de ise 4 asker el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit düştü.   Genel Kurmay'dan yapılan açıklama şöyle. 24 Haziran 2016 Cuma günü Mardin-Derik ilçesi Bayırköy Mahallesinde adli arama faaliyeti icra eden unsurlarımıza bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız saat 06.30’da şehit olmuştur. Ayrıca Hakkâri Çukurca karayolunun emniyetini alan unsurlarımızın bulundukları bölgede, el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu dört kahraman silah arkadaşımız saat 07.15’te şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Mardin'in Derik ilçesinde operasyona giden askerler bir köyde ev araması yapmak için araçtan inerken saldırıya uğradı. Terör saldırısında 2 asker şehit oldu. Hakkari'de ise 4 asker el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit düştü.

 

Genel Kurmay'dan yapılan açıklama şöyle.

24 Haziran 2016 Cuma günü Mardin-Derik ilçesi Bayırköy Mahallesinde adli arama faaliyeti icra eden unsurlarımıza bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız saat 06.30’da şehit olmuştur.

Ayrıca Hakkâri Çukurca karayolunun emniyetini alan unsurlarımızın bulundukları bölgede, el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu dört kahraman silah arkadaşımız saat 07.15’te şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.