Teknofest'te Finalde Kırşehir'i Temsil Edecekler

TEKNOLOJİ 03.09.2024 - 23:06, Güncelleme: 03.09.2024 - 23:07
 

Teknofest'te Finalde Kırşehir'i Temsil Edecekler

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yıldızlar Havacılık Topluluğu Teknofest 2024'te İha kategorisinde finalde yarışacak.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrenci topluluğu olan Yıldızlar Havacılık Topluluğu bünyesinde oluşturulan AHİHA Takımı, katıldığı Teknofest 2024 SÜRÜ İHA kategorisinde finalist olarak 5-8 Eylül 2024 tarihlerinde Antalya Expo Fuar Merkezinde yarışacak. Topluluğun danışmanlığını Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bilal Atak yaparken AHİHA Takımı ise Asım Sayar, Dilara Alemdar, Sefer Coşar, Kaan Sarı, Ramazan Seyfe ve Emir Faruk Topal isimli öğrencilerden oluşuyor. REKTÖR HAZIRLIK SIRASINDA BİLGİ ALDI Son hazırlıklarını Üniversitenin Stadyumunda yapan AHİHA Takımını, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ziyaret ederek Öğr. Gör. Bilal Atak ile takım üyelerinden yarışma hakkında bilgiler aldı. AHİHA Takımını ve topluluğun çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Rektör Karahocagil, ülkemizde havacılık kültürünün büyüyerek devam etmesi gerektiğini dile getirdi. Takımın tasarladığı dronların uçuşunu gözlemleyen Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, TEKNOFEST 2024 SÜRÜ İHA kategorisinde finalist olarak yarışacak AHİHA Takımına başarılar diledi.     
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yıldızlar Havacılık Topluluğu Teknofest 2024'te İha kategorisinde finalde yarışacak.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrenci topluluğu olan Yıldızlar Havacılık Topluluğu bünyesinde oluşturulan AHİHA Takımı, katıldığı Teknofest 2024 SÜRÜ İHA kategorisinde finalist olarak 5-8 Eylül 2024 tarihlerinde Antalya Expo Fuar Merkezinde yarışacak. Topluluğun danışmanlığını Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bilal Atak yaparken AHİHA Takımı ise Asım Sayar, Dilara Alemdar, Sefer Coşar, Kaan Sarı, Ramazan Seyfe ve Emir Faruk Topal isimli öğrencilerden oluşuyor.

REKTÖR HAZIRLIK SIRASINDA BİLGİ ALDI

Son hazırlıklarını Üniversitenin Stadyumunda yapan AHİHA Takımını, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ziyaret ederek Öğr. Gör. Bilal Atak ile takım üyelerinden yarışma hakkında bilgiler aldı. AHİHA Takımını ve topluluğun çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Rektör Karahocagil, ülkemizde havacılık kültürünün büyüyerek devam etmesi gerektiğini dile getirdi. Takımın tasarladığı dronların uçuşunu gözlemleyen Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, TEKNOFEST 2024 SÜRÜ İHA kategorisinde finalist olarak yarışacak AHİHA Takımına başarılar diledi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.