Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Kırşehir'de Anma Töreni

YAŞAM 18.08.2024 - 01:59, Güncelleme: 18.08.2024 - 01:26
 

Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Kırşehir'de Anma Töreni

17 Ağustos Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kırşehir'de anma töreni düzenlendi.

Cacabey Meydanında bulunan deprem anıtı önünde gerçekleştirilen anma programına Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Köksal, Kent Konseyi Başkanı Müfit Göçen,Kent Konseyi Genel Sekreteri Ömer Duran, Mimarlar Odası Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Kurt, Mühendisler Odası Başkanı Ali Atik, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Köksal, daha önce yaşanan depremlere ve acılara değinerek bu tür faciaların yaşanmaması için duyarlı olunması gerektiğini ve geçmişten ders alınarak bu tür felaketlere hazırlanılması gerektiğini ifade etti.Köksal ayrıca Belediye olarak bir yapı ruhsatı çalışması gerçekleştirdiklerini kaydederek depremlerde hayatını kaybedenleri rahmetle andığını belirtti. Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt ve Mühendisler Odası Başkanı Ali Atik de Kırşehir'in de deprem bölgesi içerisinde olduğunu hatırlatarak geçmiş depremlerden ders çıkarılması ve gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini hatırlattı. Program Kuran-ı Kerim okunması ve ardından da lokma dağıtılması ile sona erdi. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Hacıbektaş'taki anma etkinliklerinde olduğu için programa katılamadı.
17 Ağustos Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kırşehir'de anma töreni düzenlendi.

Cacabey Meydanında bulunan deprem anıtı önünde gerçekleştirilen anma programına Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Köksal, Kent Konseyi Başkanı Müfit Göçen,Kent Konseyi Genel Sekreteri Ömer Duran, Mimarlar Odası Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Kurt, Mühendisler Odası Başkanı Ali Atik, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Köksal, daha önce yaşanan depremlere ve acılara değinerek bu tür faciaların yaşanmaması için duyarlı olunması gerektiğini ve geçmişten ders alınarak bu tür felaketlere hazırlanılması gerektiğini ifade etti.Köksal ayrıca Belediye olarak bir yapı ruhsatı çalışması gerçekleştirdiklerini kaydederek depremlerde hayatını kaybedenleri rahmetle andığını belirtti.

Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt ve Mühendisler Odası Başkanı Ali Atik de Kırşehir'in de deprem bölgesi içerisinde olduğunu hatırlatarak geçmiş depremlerden ders çıkarılması ve gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini hatırlattı.

Program Kuran-ı Kerim okunması ve ardından da lokma dağıtılması ile sona erdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Hacıbektaş'taki anma etkinliklerinde olduğu için programa katılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.