Tepki Çeken Uygulama İle İlgili Ziraat Bankası'ndan Açıklama

GÜNDEM 14.06.2022 - 12:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tepki Çeken Uygulama İle İlgili Ziraat Bankası'ndan Açıklama

Ziraat Bankası Kırşehir Merkez Şubesi cephe düzenlemesi vatandaşların tepksini çekti.Ziraat Bankası ise konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Lise Caddesi'nde bulunan Ziraat Bankası Kırşehir Merkez Şubesi binasının dış cephesi 2015 yılında yapılan çalışma ile şehir dokusuna uygun hale getirilmişti.Yaklaşık 10 gün önce banka binası çevresine isekele kurulumu gerçekleştirildi.Banka binasının dışına yeni bir cephe yapılacağını düşünen vatandaşlar, yeni yapılmış olan cepheye yeni bir dış giydirme yapılmasını israf olarak değerlendirdiler ve gazetemize çok sayıda şikayette bulundular.   ''SADECE BOYA İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ'' Konu ile ilgili Ziraat Bankası tarafından gazetemize yapılan açıklamada uygulamanın sadece boya işlemi olduğu ifade edildi.Binanın dış cephesinde en son 2015 yılında boya işlemi yapıldığı ve aradan geçen sürede cephede bozulmalar meydana geldiği, binanın şehrin merkezi konumunda olması ve şehrin imajı açısından önem teşkil etmesi dolayısıyla Kırşehir Belediyesi'nden de izin alınarak Ziraat Bankası tarafından boya işlemi gerçekleştirilmesi kararı alındığı ve ihale açılarak boya yapım işlemine başlandığı bildirildi.  
Ziraat Bankası Kırşehir Merkez Şubesi cephe düzenlemesi vatandaşların tepksini çekti.Ziraat Bankası ise konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Lise Caddesi'nde bulunan Ziraat Bankası Kırşehir Merkez Şubesi binasının dış cephesi 2015 yılında yapılan çalışma ile şehir dokusuna uygun hale getirilmişti.Yaklaşık 10 gün önce banka binası çevresine isekele kurulumu gerçekleştirildi.Banka binasının dışına yeni bir cephe yapılacağını düşünen vatandaşlar, yeni yapılmış olan cepheye yeni bir dış giydirme yapılmasını israf olarak değerlendirdiler ve gazetemize çok sayıda şikayette bulundular.

 

''SADECE BOYA İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ''

Konu ile ilgili Ziraat Bankası tarafından gazetemize yapılan açıklamada uygulamanın sadece boya işlemi olduğu ifade edildi.Binanın dış cephesinde en son 2015 yılında boya işlemi yapıldığı ve aradan geçen sürede cephede bozulmalar meydana geldiği, binanın şehrin merkezi konumunda olması ve şehrin imajı açısından önem teşkil etmesi dolayısıyla Kırşehir Belediyesi'nden de izin alınarak Ziraat Bankası tarafından boya işlemi gerçekleştirilmesi kararı alındığı ve ihale açılarak boya yapım işlemine başlandığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.