Alman Olarak Doğdu Kırşehirli Oldu

DÜNYA 17.06.2023 - 10:43, Güncelleme: 17.06.2023 - 11:24
 

Alman Olarak Doğdu Kırşehirli Oldu

32 yaşındaki Alman genç, yayınladığı video ile Kırşehirlilerin gönlünde taht kurdu.

  6 yıl önce Kırşehirli Eda Ay ile evlenen Martin Mert Neumann isimli Alman, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Kırşehirlilerin gönlünde taht kurdu.Sosyal medya hesabında kendisini ,''12 yıl önce müslüman oldum lakin ruhum Osmanlı torundur.Yeni memleketim Kırşehir'' diye tanımlayan Martin yayınladığı videoda ''Selamün Aleyküm hemşerilerim nörüyorsunuz? İşte ben de nürüyüm.Ren Nehri'nin kenarındayım burada Almanya'da.Ben 12 sene evvel müslüman oldum.6 sene önce de evlilikten dolayı Kırşehirli, Özbağlı oldum.Artık oralı olduk.Nasreddin Hoca'mızın dediği gibi ''hanım nereliyse herif de oralı''. Bir erkeğin vasıflısı da zaten hanım köylü olmalı.Yani gılıbık, nörelim yani.Yapacak birşey yok , yoksa bu iş olmaz.Ben Türkiye, Özbağ ve Kırşehir'i çok seviyorum.Bundan dolayı inşallah emekli olduktan sonra Kırşehir Özbağ'a yerleşmek istiyorum.Yani Allah izin verirse.Yani ben oraları çok sevdim.Neşet Ertaş efendimizin şarkılarını da çok seviyorum.Çok da keyifli şarkılar yapmış.Hergün ama hergün de arabada sesli sesli keyifli keyifli şarkılarını dinliyorum'' ifadelerini kullanıyor. Martin'in yayınladığı video Kırşehirli kullanıcılar tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.
32 yaşındaki Alman genç, yayınladığı video ile Kırşehirlilerin gönlünde taht kurdu.

 

6 yıl önce Kırşehirli Eda Ay ile evlenen Martin Mert Neumann isimli Alman, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Kırşehirlilerin gönlünde taht kurdu.Sosyal medya hesabında kendisini ,''12 yıl önce müslüman oldum lakin ruhum Osmanlı torundur.Yeni memleketim Kırşehir'' diye tanımlayan Martin yayınladığı videoda ''Selamün Aleyküm hemşerilerim nörüyorsunuz? İşte ben de nürüyüm.Ren Nehri'nin kenarındayım burada Almanya'da.Ben 12 sene evvel müslüman oldum.6 sene önce de evlilikten dolayı Kırşehirli, Özbağlı oldum.Artık oralı olduk.Nasreddin Hoca'mızın dediği gibi ''hanım nereliyse herif de oralı''. Bir erkeğin vasıflısı da zaten hanım köylü olmalı.Yani gılıbık, nörelim yani.Yapacak birşey yok , yoksa bu iş olmaz.Ben Türkiye, Özbağ ve Kırşehir'i çok seviyorum.Bundan dolayı inşallah emekli olduktan sonra Kırşehir Özbağ'a yerleşmek istiyorum.Yani Allah izin verirse.Yani ben oraları çok sevdim.Neşet Ertaş efendimizin şarkılarını da çok seviyorum.Çok da keyifli şarkılar yapmış.Hergün ama hergün de arabada sesli sesli keyifli keyifli şarkılarını dinliyorum'' ifadelerini kullanıyor.

Martin'in yayınladığı video Kırşehirli kullanıcılar tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.