Kırşehir'de Dolu ve Sağanak Yağış Etkili Oldu

YAŞAM 30.04.2024 - 21:37, Güncelleme: 30.04.2024 - 21:09
 

Kırşehir'de Dolu ve Sağanak Yağış Etkili Oldu

Meteorolojinin uyarılarının ardından Kırşehir genelinde etkili olan dolu ve sağanak yağış, kırsal kesim ve Mucur'da yerini su baskınlarına bıraktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırşehir'de yaşanabilecek ani dolu ve sağanak yağışlar noktasında peş peşe uyarılarda bulunmasının ardından bugün akşam saatlerinde kent merkezinde şimşek ve gök gürültüleriyle birlikte sağanak yağış meydana geldi.Kent merkezinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken köy ve ilçelerde durum farklı oldu.     DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ ZARARA YOL AÇTI Akşam saatlerinde Boztepe, Akpınar, Kaman ve Mucur'da etkili olan dolu ve sağanak yağış ile birlikte tarım arazileri zarar görürken birçok nokta su baskınları ile birlikte göle döndü.     SEL MUCUR'U TESLİM ALDI Gün içinde etkili olan dolu ve sağanak yağıştan en çok nasibini ise Mucur kent merkezi aldı.İlçe merkezinde iş yerleri su baskınları sonucu büyük zarar görürken sokaklar ve caddeler göle döndü.  
Meteorolojinin uyarılarının ardından Kırşehir genelinde etkili olan dolu ve sağanak yağış, kırsal kesim ve Mucur'da yerini su baskınlarına bıraktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırşehir'de yaşanabilecek ani dolu ve sağanak yağışlar noktasında peş peşe uyarılarda bulunmasının ardından bugün akşam saatlerinde kent merkezinde şimşek ve gök gürültüleriyle birlikte sağanak yağış meydana geldi.Kent merkezinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken köy ve ilçelerde durum farklı oldu.

 

 

DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ ZARARA YOL AÇTI

Akşam saatlerinde Boztepe, Akpınar, Kaman ve Mucur'da etkili olan dolu ve sağanak yağış ile birlikte tarım arazileri zarar görürken birçok nokta su baskınları ile birlikte göle döndü.

 

 

SEL MUCUR'U TESLİM ALDI

Gün içinde etkili olan dolu ve sağanak yağıştan en çok nasibini ise Mucur kent merkezi aldı.İlçe merkezinde iş yerleri su baskınları sonucu büyük zarar görürken sokaklar ve caddeler göle döndü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.