Zamanda Yolculuğa Çıkaran İş Yeri

TURİZM 21.03.2023 - 09:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Zamanda Yolculuğa Çıkaran İş Yeri

Kırşehir'de faaliyet yürüten Antikacı, ziyaretçilerini adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi olan Ahi Evran Külliyesi içerisinde bulunan Zanaatkarlar çarşısında çok sayıda meslek erbabı yaptıkları çalışma ve verdikleri hizmetle ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.     Kırşehir Belediyesi tarafından birçok zanaatkar ve mesleğin buluşturulduğu Çarşıda faaliyet gösteren Yavuz Selim Köksal'a ait Antikacı dükkanı büyük ilgi görüyor.   Yurdun dört bir yanından topladığı antika eşyaları Kırşehir'de satışa sunan Köksal, Kırşehir'de bu alanda büyük bir eksikliğin giderildiğini belirtiyor.   İş yerinde hemen hemen herşey antika.Eşyaların sergilendiği vitrinler, patron masası, patron koltuğu, misafir koltukları bile birer antika.   Hal böyle olunca antika dükkanı da ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.   Daha çok dekoratif ürünleri satışa sunulduğu iş yerinde, birçoğumuzu zamanda yolculuğa çıkaran bir görüntü karşılıyor.  
Kırşehir'de faaliyet yürüten Antikacı, ziyaretçilerini adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi olan Ahi Evran Külliyesi içerisinde bulunan Zanaatkarlar çarşısında çok sayıda meslek erbabı yaptıkları çalışma ve verdikleri hizmetle ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

 

 

Kırşehir Belediyesi tarafından birçok zanaatkar ve mesleğin buluşturulduğu Çarşıda faaliyet gösteren Yavuz Selim Köksal'a ait Antikacı dükkanı büyük ilgi görüyor.

 

Yurdun dört bir yanından topladığı antika eşyaları Kırşehir'de satışa sunan Köksal, Kırşehir'de bu alanda büyük bir eksikliğin giderildiğini belirtiyor.

 

İş yerinde hemen hemen herşey antika.Eşyaların sergilendiği vitrinler, patron masası, patron koltuğu, misafir koltukları bile birer antika.

 

Hal böyle olunca antika dükkanı da ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.

 

Daha çok dekoratif ürünleri satışa sunulduğu iş yerinde, birçoğumuzu zamanda yolculuğa çıkaran bir görüntü karşılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.