Zam Öncesi Metrelerce Kuyruk

EKONOMİ 26.02.2022 - 01:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Zam Öncesi Metrelerce Kuyruk

Benzin ve Motorin zammı öncesi akaryakıt istasyonlarında yoğunluk yaşandı.

Ukrayna krizi ve Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi ile birlikte enerji fiyatlarında da büyük artış yaşandı.Yaşanan artış Türkiye'deki karyakıt fiyatlarına da yansıdı.EPGİS, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1,61 TL, Motorine ise 1,5 TL zam geleceğini duyurmuştu.Gece yarısından itibaren geçerli olan zam öncesi vatandaşlar da akaryakıt istasyonları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.     Türkiye'nin en önemli geçiş hatlarından olan Ankara-Kayseri Karayolunu kullanan araçlar ve Kırşehir'deki sürücüler gece yarısı zammı öncesi karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istaasyonları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.Yoğunluk nedeniyle istasyona sığmayan araçlar karayolu boyunca metrelerce kuyruk oluşturdu.
Benzin ve Motorin zammı öncesi akaryakıt istasyonlarında yoğunluk yaşandı.

Ukrayna krizi ve Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi ile birlikte enerji fiyatlarında da büyük artış yaşandı.Yaşanan artış Türkiye'deki karyakıt fiyatlarına da yansıdı.EPGİS, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1,61 TL, Motorine ise 1,5 TL zam geleceğini duyurmuştu.Gece yarısından itibaren geçerli olan zam öncesi vatandaşlar da akaryakıt istasyonları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

 

 

Türkiye'nin en önemli geçiş hatlarından olan Ankara-Kayseri Karayolunu kullanan araçlar ve Kırşehir'deki sürücüler gece yarısı zammı öncesi karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istaasyonları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.Yoğunluk nedeniyle istasyona sığmayan araçlar karayolu boyunca metrelerce kuyruk oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.