İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış'tan Fatura Yorumu

SİYASET 27.01.2022 - 22:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış'tan Fatura Yorumu

Kırşehir İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, zamlı elektrik faturalarının evlere ateş düşürdüğünü açıkladı.

Elektrik faturalarından kaldırılan 2 TL'lik zam ile iktidarın göz boyadığını belirten İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış , '' Onun yerine faturalara yüzde 100 zam eklediler.4 kişilik bir ailenin evine gelen 130 liralık fatura 330 lirayı geçti. Evler ısınmıyor ama bu faturalar evlere ateş düşürdü.150 KWH'nın altında gelen faturalara daha az zam uygulanacağı için faturalar gecikmeli yazılarak faturalara yüzde 127 zam uygulanıyor.Bu uyanıklığı yapanlar ve buna göz yumanlar, vatandaşın ocağına incir ağacı dikmek istiyor'' dedi.   ''ESNAFA GELEN ELEKTRİK FATURASI 20 BİN TL'' Kırşehir’de esnafların ev geçindirmek için değil fatura ödemek için çalıştığını belirten Satılmış '' Bakkala 1430 TL, konfeksiyoncuya 1627 TL, kasaba 1867 TL nasıl fatura gelebilir?. Kafeteryalara 5 bin TL' den 20 bin TL'ye kadar elektrik faturaları geldiğini öğreniyoruz. Bu esnaflar ailesini geçindirme için mi çalışacak, yoksa sadece fatura ödemek için mi ? Sokaktaki karla mücadeleyi dillerine dolayanların tek bir tek derdi var, evlere dükkanlara ocaklara düşen bu yangını unutturmak. Suni gündemlerle geçici algı oluşturuyorlar, sosyal medya hesaplarınızdan karlı yolları caddeleri paylaşmak yerine gelen elektrik-doğalgaz faturalarını paylaşın'' şeklinde konuştu.   ''FATURA SOYGUNU VE ZULÜM NE ZAMAN BİTECEK'' ''Sizler Rahat olun, karla mücadele edilir, bugün bitmese de yarın kar temizlenir, sonra erir'' diyerek sözlerini sürdüren Satılmış, '' Peki soruyorum : Sizin faturalarla soygununuz, zulmünüz ne zaman bitecek?'' , Unutmayın, karların eridiği gibi milletimizin size olan sabrı da erimektedir. Fatura sorunları başta olmak üzere ocaklara düşen bu ateşi söndüreceğiz. Türkiye’nin ve Kırşehir’in İYİ geleceği için hazırızı, çözeceğiz.'' diyerek sözlerini bitirdi.
Kırşehir İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, zamlı elektrik faturalarının evlere ateş düşürdüğünü açıkladı.

Elektrik faturalarından kaldırılan 2 TL'lik zam ile iktidarın göz boyadığını belirten İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış , '' Onun yerine faturalara yüzde 100 zam eklediler.4 kişilik bir ailenin evine gelen 130 liralık fatura 330 lirayı geçti. Evler ısınmıyor ama bu faturalar evlere ateş düşürdü.150 KWH'nın altında gelen faturalara daha az zam uygulanacağı için faturalar gecikmeli yazılarak faturalara yüzde 127 zam uygulanıyor.Bu uyanıklığı yapanlar ve buna göz yumanlar, vatandaşın ocağına incir ağacı dikmek istiyor'' dedi.

 

''ESNAFA GELEN ELEKTRİK FATURASI 20 BİN TL''

Kırşehir’de esnafların ev geçindirmek için değil fatura ödemek için çalıştığını belirten Satılmış '' Bakkala 1430 TL, konfeksiyoncuya 1627 TL, kasaba 1867 TL nasıl fatura gelebilir?. Kafeteryalara 5 bin TL' den 20 bin TL'ye kadar elektrik faturaları geldiğini öğreniyoruz. Bu esnaflar ailesini geçindirme için mi çalışacak, yoksa sadece fatura ödemek için mi ? Sokaktaki karla mücadeleyi dillerine dolayanların tek bir tek derdi var, evlere dükkanlara ocaklara düşen bu yangını unutturmak. Suni gündemlerle geçici algı oluşturuyorlar, sosyal medya hesaplarınızdan karlı yolları caddeleri paylaşmak yerine gelen elektrik-doğalgaz faturalarını paylaşın'' şeklinde konuştu.

 

''FATURA SOYGUNU VE ZULÜM NE ZAMAN BİTECEK''

''Sizler Rahat olun, karla mücadele edilir, bugün bitmese de yarın kar temizlenir, sonra erir'' diyerek sözlerini sürdüren Satılmış, '' Peki soruyorum : Sizin faturalarla soygununuz, zulmünüz ne zaman bitecek?'' , Unutmayın, karların eridiği gibi milletimizin size olan sabrı da erimektedir. Fatura sorunları başta olmak üzere ocaklara düşen bu ateşi söndüreceğiz. Türkiye’nin ve Kırşehir’in İYİ geleceği için hazırızı, çözeceğiz.'' diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.