Zafer Satılmış, ''Bakan Rüzgar Gibi Geldi ve Geçti''

SİYASET 26.08.2022 - 03:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Zafer Satılmış, ''Bakan Rüzgar Gibi Geldi ve Geçti''

Kırşehir İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismiloğlu'nun Kırşehir ziyaretine ilişkin ''Rüzgar gibi geldi ve geçti'' yorumunda bulundu.

Bakan Karaismailoğlu'nun Kırşehir temasları sırasında Ne bir etkisi olduğunu ne de bir proje verdiğini belirten Satılmış sosyal medya hesbaından yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi :  Sayın Bakan’ın Kırşehir e ziyareti öncesinde paylaşmış olduğum gibi, kendi Bakanlık ilgi sahasına giren ve Kırşehirliler için beklenen proje açıklamadığı gibi yatırım sahasına alan yeni bir çalışmadan da bahsetmemiş. Sayın Bakan o zaman Kırşehir’e resmî ziyaretler yapmaya mı gelmiş. Haaa bir de esnaf ziyareti yaptı., Jet gibi geçilen, durmadan devam edilen esnaf ziyareti kimsenin talebini derdini almadan yapıldı. Kırşehir’e son 10-15 yıldır sürekli seçim meydanlarında söylenen hızlı tren, güzergahı mevkisi belli olan ama bir arpa boyu ilerlemeyen çevre yolu ya da yanı başımızdaki Havalimanı bağlantı yolu, ilçeleri Kırşehir’e bağlayan bozuk yollar…. Hiç biri için bir şey söylemedi bakan. Uzun yıllar önce inşaatına başlanan ancak yıllardır bitmeyen Kaman Savcılı Kırşehir yolu inşaat sahasını gezmiş, gelmişken Kaman'da Müzeye de bir bakmış. Kırşehir’de Ak Partili siyasilerin işbilmezliği ve şehre yatırım getireremesi bir kez daha ortaya çıkmıştır.  
Kırşehir İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismiloğlu'nun Kırşehir ziyaretine ilişkin ''Rüzgar gibi geldi ve geçti'' yorumunda bulundu.

Bakan Karaismailoğlu'nun Kırşehir temasları sırasında Ne bir etkisi olduğunu ne de bir proje verdiğini belirten Satılmış sosyal medya hesbaından yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi : 


Sayın Bakan’ın Kırşehir e ziyareti öncesinde paylaşmış olduğum gibi, kendi Bakanlık ilgi sahasına giren ve Kırşehirliler için beklenen proje açıklamadığı gibi yatırım sahasına alan yeni bir çalışmadan da bahsetmemiş.


Sayın Bakan o zaman Kırşehir’e resmî ziyaretler yapmaya mı gelmiş. Haaa bir de esnaf ziyareti yaptı., Jet gibi geçilen, durmadan devam edilen esnaf ziyareti kimsenin talebini derdini almadan yapıldı.


Kırşehir’e son 10-15 yıldır sürekli seçim meydanlarında söylenen hızlı tren, güzergahı mevkisi belli olan ama bir arpa boyu ilerlemeyen çevre yolu ya da yanı başımızdaki Havalimanı bağlantı yolu, ilçeleri Kırşehir’e bağlayan bozuk yollar…. Hiç biri için bir şey söylemedi bakan.


Uzun yıllar önce inşaatına başlanan ancak yıllardır bitmeyen Kaman Savcılı Kırşehir yolu inşaat sahasını gezmiş, gelmişken Kaman'da Müzeye de bir bakmış.


Kırşehir’de Ak Partili siyasilerin işbilmezliği ve şehre yatırım getireremesi bir kez daha ortaya çıkmıştır.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.