Zafer Partisi Kırşehir İl Başkanı Belli Oldu

SİYASET 03.09.2021 - 22:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Zafer Partisi Kırşehir İl Başkanı Belli Oldu

Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi'nin Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kılıç oldu.

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ yeni parti kurma çalışmalarına ay yıldız harekatı ile başlamıştı.Özdağ daha sonra Zafer Partisini kurarak logosunu açıklamıştı.Parti kurma çalışmaları kapsamında teşkilatlanma çalışmalarına da hız verildi.Teşkilat Başkan Yardımcılığına Ali Dinçer Çolak'ı getiren Özdağ, Kırşehir Kurucu İl Başkanlığı'na ise Mustafa Kılıç'ı getirdi.     Mustafa Kılıç'ın üniversitede öğretim görevlisi olduğu öğrenildi.
Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi'nin Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kılıç oldu.

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ yeni parti kurma çalışmalarına ay yıldız harekatı ile başlamıştı.Özdağ daha sonra Zafer Partisini kurarak logosunu açıklamıştı.Parti kurma çalışmaları kapsamında teşkilatlanma çalışmalarına da hız verildi.Teşkilat Başkan Yardımcılığına Ali Dinçer Çolak'ı getiren Özdağ, Kırşehir Kurucu İl Başkanlığı'na ise Mustafa Kılıç'ı getirdi.

 

 

Mustafa Kılıç'ın üniversitede öğretim görevlisi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.