Yurtlar Bölgesi'ndeki Ulaşım ve Yol Problemi de Çözüldü

GÜNDEM 08.11.2022 - 11:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yurtlar Bölgesi'ndeki Ulaşım ve Yol Problemi de Çözüldü

Kırşehir'de alt ve üst yapı problemlerini ortadan kaldırmak için yoğun bir şekilde çalışan Kırşehir Belediyesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yurtlar Bölgesi'ndeki öğrencilerin yol ve ulaşım problemini de çözdü.

''Girmedik mahalle ve sokak kalmayacak'' sloganıyla Kırşehir'deki alt ve üst yapı çalışmalarına yönelik büyük bir çalışma başlatan Kırşehir Belediyesi, binlerce öğrencinin barındığı yurtlar bölgesindeki ulaşım ve yol problemini de çözdü.     Konu ile ilgili açıklamada bulunan Selahattin Ekicioğlu, '' Çevre Yolundan başlayarak daha önceden yapmış olduğumuz asfalt çalışmamızı otobüs ring hattı, otopark, duraklar ve oturma banklarıyla birlikte tamamladık.Öğrencilerimizin Yurtlarından okudukları bölümlere; dershanelerine kadar olan yaya ulaşımlarını da dikkate alarak yaya kaldırımlarımızı tamamladık.     Önümüzdeki günlerde kampüs yemekhaneleri ile diğer birimlerin eksik olan bağlantı yollarını da yapacağız.Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızı emanet ettiği gençlerimiz bizim önceliğimizdir!     Hizmet için sınır tanımıyoruz. Çalışmalarımız ne şekilde olursa olsun ‘önce insan’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.  
Kırşehir'de alt ve üst yapı problemlerini ortadan kaldırmak için yoğun bir şekilde çalışan Kırşehir Belediyesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yurtlar Bölgesi'ndeki öğrencilerin yol ve ulaşım problemini de çözdü.

''Girmedik mahalle ve sokak kalmayacak'' sloganıyla Kırşehir'deki alt ve üst yapı çalışmalarına yönelik büyük bir çalışma başlatan Kırşehir Belediyesi, binlerce öğrencinin barındığı yurtlar bölgesindeki ulaşım ve yol problemini de çözdü.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Selahattin Ekicioğlu, '' Çevre Yolundan başlayarak daha önceden yapmış olduğumuz asfalt çalışmamızı otobüs ring hattı, otopark, duraklar ve oturma banklarıyla birlikte tamamladık.Öğrencilerimizin Yurtlarından okudukları bölümlere; dershanelerine kadar olan yaya ulaşımlarını da dikkate alarak yaya kaldırımlarımızı tamamladık.

 

 

Önümüzdeki günlerde kampüs yemekhaneleri ile diğer birimlerin eksik olan bağlantı yollarını da yapacağız.Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızı emanet ettiği gençlerimiz bizim önceliğimizdir!

 

 

Hizmet için sınır tanımıyoruz. Çalışmalarımız ne şekilde olursa olsun ‘önce insan’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.