Yurtdışından Gelenler Kırşehir'de Karantina Altına Alındı

GÜNDEM 18.04.2020 - 09:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yurtdışından Gelenler Kırşehir'de Karantina Altına Alındı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İngiltere'den getirilen 252 Türk vatandaşı Kırşehir'de karantina altına alındı.

İngiltere'den havalanan ve Ankara Esenboğa Havalimanına inen uçakaki 252 yolcu önce kontrolden geçti.Daha sonra 11 adet otobüse bindirilen Türk vatandaşları Kırşehir'e getirilerek Bağbaşı Kampüsünde bulunan Fatma Bacı Örenci Yurdunda tek kişilik odalara yerleştirildi.14 gün karantina altında tutulacak vatandaşların ihtiyaçları Kırşehir Valiliği tarafından karşılanacak.Gözetim altında tutulacak vatandaşlara psikolog ve sosyolog desteği de verilecek.     YURTDIŞINDAN GELEN VATANDAŞLAR FARKLI İLLERDE KARANTİNAYA ALINDI Koronavirüs tedbirleri kapsamında ngiltere'den gelen Türk vatandaşları Kırşehir'de karantina altına alınırken , Hollanda'dan getirilen 349 kişi Tokat'ta, Polonya'dan getirilen 212 kişi Ordu'da, Ukrayna'dan getirilen 310 kişi ise Trabzon'da karantina altına alındı.  
Koronavirüs tedbirleri kapsamında İngiltere'den getirilen 252 Türk vatandaşı Kırşehir'de karantina altına alındı.

İngiltere'den havalanan ve Ankara Esenboğa Havalimanına inen uçakaki 252 yolcu önce kontrolden geçti.Daha sonra 11 adet otobüse bindirilen Türk vatandaşları Kırşehir'e getirilerek Bağbaşı Kampüsünde bulunan Fatma Bacı Örenci Yurdunda tek kişilik odalara yerleştirildi.14 gün karantina altında tutulacak vatandaşların ihtiyaçları Kırşehir Valiliği tarafından karşılanacak.Gözetim altında tutulacak vatandaşlara psikolog ve sosyolog desteği de verilecek.

 

 

YURTDIŞINDAN GELEN VATANDAŞLAR FARKLI İLLERDE KARANTİNAYA ALINDI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ngiltere'den gelen Türk vatandaşları Kırşehir'de karantina altına alınırken , Hollanda'dan getirilen 349 kişi Tokat'ta, Polonya'dan getirilen 212 kişi Ordu'da, Ukrayna'dan getirilen 310 kişi ise Trabzon'da karantina altına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.