Yurt Dışında Yaşayan Hemşehrilerimizden Örnek Hareket

SAĞLIK 02.09.2022 - 13:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yurt Dışında Yaşayan Hemşehrilerimizden Örnek Hareket

Yurtdışında yaşayan hemşerilerimiz Nazım – Adalet Açar çifti Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemize EKO cihazı hediye ettiler.

 Kırşehirli gurbetçi hemşerilerimiz Nazım – Adalet Açar çifti Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemize EKO cihazı hediye ettiler.Kardiyoloji Polikliniğimizde EKO cihazının kurulumu gerçekleşerek hastalarımızın hizmetine sunuldu.   Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ali Güneş, Nazım – Adalet Açar çiftine nazik davranışlarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.   EKO CİHAZI NEDİR ? Ekokardiyografi yani EKO, ses dalgaları aracılığıyla kalbin iç yapısıyla fonksiyonlarının incelenmesi ve değerlendirilmesi işlemine verilen isimdir. Ekokardiyografi kalp ultrasonu olarak da bilinmektedir. Ekokardiyografide ses dalgalarını kalbe ileten bir alet, görüntüleri kaydeden- ölçüm yapan ve ekranı olan bir cihazdır.
Yurtdışında yaşayan hemşerilerimiz Nazım – Adalet Açar çifti Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemize EKO cihazı hediye ettiler.

 Kırşehirli gurbetçi hemşerilerimiz Nazım – Adalet Açar çifti Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemize EKO cihazı hediye ettiler.Kardiyoloji Polikliniğimizde EKO cihazının kurulumu gerçekleşerek hastalarımızın hizmetine sunuldu.

 


Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ali Güneş, Nazım – Adalet Açar çiftine nazik davranışlarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

 

EKO CİHAZI NEDİR ?
Ekokardiyografi yani EKO, ses dalgaları aracılığıyla kalbin iç yapısıyla fonksiyonlarının incelenmesi ve değerlendirilmesi işlemine verilen isimdir. Ekokardiyografi kalp ultrasonu olarak da bilinmektedir. Ekokardiyografide ses dalgalarını kalbe ileten bir alet, görüntüleri kaydeden- ölçüm yapan ve ekranı olan bir cihazdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.