Yürek Yakan Kaza, Baba ve Küçük Kızı Kurtarılamadı

ASAYİŞ 11.12.2020 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yürek Yakan Kaza, Baba ve Küçük Kızı Kurtarılamadı

Yerköy'de 2 Otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Çiçekdağı nüfusuna kayıtlı baba ve küçük kızı hayatını kaybetti.

Olay Akşam saatlerinde Yozgat-Ankara karayolu Karaca Ahmetli köyü mevkisinde meydana geldi. Tuna Türkoğlu (41) yönetimindeki 34 BGT 277 plakalı otomobil ile aynı yönde gitmekte olan Hakan Özçelik (42) idaresindeki 66 KR 494 plakalı otomobil çarpıştı.Meydana gelen feci kazada Tuna Türkoğlu , Hakan Özçelik ve eşi Tuğba Özçelik (34) ile birlikte kızları Hilal (14) , Sude Naz (11) ve Erva Özçelik (1) ağır yaralı olarak Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.     BABA VE KÜÇÜK KIZI KURTARILAMADI   Hastaneye kaldırılan ağır yaralılardan Kırşehir nüfusuna kayıtlı Hakan Özçelik ve Kızı Erva Özçelik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.     Acı haberi alan Özçelik ailesinin Yerköy ve Çiçekdağı'da bulunan yakınları yasa boğuldu.
Yerköy'de 2 Otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Çiçekdağı nüfusuna kayıtlı baba ve küçük kızı hayatını kaybetti.

Olay Akşam saatlerinde Yozgat-Ankara karayolu Karaca Ahmetli köyü mevkisinde meydana geldi. Tuna Türkoğlu (41) yönetimindeki 34 BGT 277 plakalı otomobil ile aynı yönde gitmekte olan Hakan Özçelik (42) idaresindeki 66 KR 494 plakalı otomobil çarpıştı.Meydana gelen feci kazada Tuna Türkoğlu , Hakan Özçelik ve eşi Tuğba Özçelik (34) ile birlikte kızları Hilal (14) , Sude Naz (11) ve Erva Özçelik (1) ağır yaralı olarak Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

 

BABA VE KÜÇÜK KIZI KURTARILAMADI

 

Hastaneye kaldırılan ağır yaralılardan Kırşehir nüfusuna kayıtlı Hakan Özçelik ve Kızı Erva Özçelik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

Acı haberi alan Özçelik ailesinin Yerköy ve Çiçekdağı'da bulunan yakınları yasa boğuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.