Yüksek Güvenlikli Kırşehir Cezaevi Kampüsü Tamamlandı

GÜNDEM 06.01.2023 - 21:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yüksek Güvenlikli Kırşehir Cezaevi Kampüsü Tamamlandı

Kırşehir'de 869 dönümlük alan üzerine inşa edilen yüksek güvenlikli cezaevi kampüsü tamamlandı.

Kuşdili Mahallesi Hızırağa Mevkii'nde 869 dönümlük alan üzerine inşa edilen yüksek güvenlikli cezaevi kampüsü tamamlandı.     Y Tipi, S Tipi ve Açık cezaevi infaz kurumu olarak 3 farklı cezaevini bünyesinde bulunduran kampüste birçok birim bulunuyor.     Kampüste ; görevliler için lojmanlar, Jandarma Taburu, Hastane, Sosyal tesisler bulunuyor.     Kampüs atıklarının geri dönüştürüldüğü atık merkezinin bulunuğu kampüste ısı merkezi, mutfak ve fırın da büyük oranda tamamlandı.     Cezaevi kampüsünü Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal ve ilgili kurum amirleri ile birlikte inceleyen Vali H. Mete Buhara, yerleşkenin son durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı.     Kırşehir Cezaevi Kampüsü'nün yakın bir süreç içerisinde faaliyete gireceği bildirildi.  
Kırşehir'de 869 dönümlük alan üzerine inşa edilen yüksek güvenlikli cezaevi kampüsü tamamlandı.

Kuşdili Mahallesi Hızırağa Mevkii'nde 869 dönümlük alan üzerine inşa edilen yüksek güvenlikli cezaevi kampüsü tamamlandı.

 

 

Y Tipi, S Tipi ve Açık cezaevi infaz kurumu olarak 3 farklı cezaevini bünyesinde bulunduran kampüste birçok birim bulunuyor.

 

 

Kampüste ; görevliler için lojmanlar, Jandarma Taburu, Hastane, Sosyal tesisler bulunuyor.

 

 

Kampüs atıklarının geri dönüştürüldüğü atık merkezinin bulunuğu kampüste ısı merkezi, mutfak ve fırın da büyük oranda tamamlandı.

 

 

Cezaevi kampüsünü Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal ve ilgili kurum amirleri ile birlikte inceleyen Vali H. Mete Buhara, yerleşkenin son durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

 

 

Kırşehir Cezaevi Kampüsü'nün yakın bir süreç içerisinde faaliyete gireceği bildirildi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.