Yol Üstüne Yapılan Kaçak Satış Ofisi Yıktırıldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2019 - 20:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yol Üstüne Yapılan Kaçak Satış Ofisi Yıktırıldı

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli tarafından inşa edilen siteye ait olan ve yol üzerine kaçak olarak inşa edildiği belirlenen satış ofisi yıktırıldı. Kırşehir Haber Türk tarafından gündeme getirilen ve yaklaşık 5 yıl önce inşa edilen siteye ait satış ofisinin yol üzerine kaçak olarak yapıldığı tespit edilmişti.Üzerinde İnci Kent Sitesi Satış Ofisi yazmasına rağmen Yaşar Bahçeci döneminde ruhsat ve oturum izni verilen satış ofisi yıktırıldı. Söz konusu kaçak satış ofisi o dönem kaldırım işgali gerekçesiyle binlerce lira ceza kesilen inşaat firmaları tarafından da büyük tepki görmüştü.

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli tarafından inşa edilen siteye ait olan ve yol üzerine kaçak olarak inşa edildiği belirlenen satış ofisi yıktırıldı.

Kırşehir Haber Türk tarafından gündeme getirilen ve yaklaşık 5 yıl önce inşa edilen siteye ait satış ofisinin yol üzerine kaçak olarak yapıldığı tespit edilmişti.Üzerinde İnci Kent Sitesi Satış Ofisi yazmasına rağmen Yaşar Bahçeci döneminde ruhsat ve oturum izni verilen satış ofisi yıktırıldı.

Söz konusu kaçak satış ofisi o dönem kaldırım işgali gerekçesiyle binlerce lira ceza kesilen inşaat firmaları tarafından da büyük tepki görmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.