Yine Şehitlik Kavşağı Yine Kaza

16.12.2020 - 03:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yine Şehitlik Kavşağı Yine Kaza

Kırşehir'de otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Emre Demir yönetimindeki 71 DK 851 plakalı otomobil ile Zeki Can Polat idaresindeki 40 EH 759 plakalı otomobil Kırşehir-Kayseri kara yolu Şehitlik Kavşağında çarpıştı.Meydana gelen kaza sonucu çarpmanın etkisiyle kamyonete ait kasa otomobil üzerine devrildi.     Kazada sürücüler ile birlikte Yunus Emre Şimşek ağır yaralı olarak , itfaiye ve AFAD ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları yerden kurtarılarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.     Kaza nedeniyle trafik ekipleri, kara yolunda güvenlik önlemi aldı.
Kırşehir'de otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Emre Demir yönetimindeki 71 DK 851 plakalı otomobil ile Zeki Can Polat idaresindeki 40 EH 759 plakalı otomobil Kırşehir-Kayseri kara yolu Şehitlik Kavşağında çarpıştı.Meydana gelen kaza sonucu çarpmanın etkisiyle kamyonete ait kasa otomobil üzerine devrildi.

 

 

Kazada sürücüler ile birlikte Yunus Emre Şimşek ağır yaralı olarak , itfaiye ve AFAD ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları yerden kurtarılarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

 

 

Kaza nedeniyle trafik ekipleri, kara yolunda güvenlik önlemi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.