Yine Köpek Vakası Yine Kırşehir-Kırıkkale Yolu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2019 - 12:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yine Köpek Vakası Yine Kırşehir-Kırıkkale Yolu

Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerinde başıboş köpeklerin neden olduğu kazalar yüzünden onlarca kaza meydana geliyor : Dün akşam köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü su kanalına düştü. Kırıkkale'den Kırşehir istikametine doğru seyir halinde olan Macit Evmez (26) yönetimindeki 06 BIV 790 palakalı otomobil , yoldan karşı tarafa geçen köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil önce ağaçlara çarptı daha sonra karşı şeride geçerek yaklaşık 50 metre savrulup su kanalına devrildi. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü Evmez ile otomobildeki Mehmet (56), Nafiye (47), Ayten Evmez (55) ve Ayşe Damlıbağ (56) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentte çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. BAŞIBOŞ KÖPEKLER ONLARCA KAZAYA NEDEN OLUYOR Kırşehir-Kırıkkale arasında başıboş köpekler yüzünden onlarca kaza meydana geliyor.Bir anda yola fırlayan köpekler sürücülere zor anlar yaşatıyor.Köpeklere çarpmamak isteyen sürücüler ya takla atıyor ya da şarampole yuvarlanıyor.Henüz yakın tarihlerde köpeğe çarpmamak için kontrolünü kaybederek takla atan sürücünün hamile eşi ve çocuğunu kaybetmesi hala hafızalarda.Yetkililerin yola fırlayan başıboş köpeklere acil olarak bir çözüm bulması bekleniyor.

Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerinde başıboş köpeklerin neden olduğu kazalar yüzünden onlarca kaza meydana geliyor : Dün akşam köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü su kanalına düştü.

Kırıkkale'den Kırşehir istikametine doğru seyir halinde olan Macit Evmez (26) yönetimindeki 06 BIV 790 palakalı otomobil , yoldan karşı tarafa geçen köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil önce ağaçlara çarptı daha sonra karşı şeride geçerek yaklaşık 50 metre savrulup su kanalına devrildi. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü Evmez ile otomobildeki Mehmet (56), Nafiye (47), Ayten Evmez (55) ve Ayşe Damlıbağ (56) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentte çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER ONLARCA KAZAYA NEDEN OLUYOR

Kırşehir-Kırıkkale arasında başıboş köpekler yüzünden onlarca kaza meydana geliyor.Bir anda yola fırlayan köpekler sürücülere zor anlar yaşatıyor.Köpeklere çarpmamak isteyen sürücüler ya takla atıyor ya da şarampole yuvarlanıyor.Henüz yakın tarihlerde köpeğe çarpmamak için kontrolünü kaybederek takla atan sürücünün hamile eşi ve çocuğunu kaybetmesi hala hafızalarda.Yetkililerin yola fırlayan başıboş köpeklere acil olarak bir çözüm bulması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.