Yıldız Futbolcu Yasin Öztekin Baba Ocağını Ziyaret Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2016 - 14:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yıldız Futbolcu Yasin Öztekin Baba Ocağını Ziyaret Etti

Galatasaray Futbol Takımı oyuncusu Yasin Öztekin, bayram dolayısıyla Çiçekdağı ilçesinde bulunan baba ocağını ziyaret etti. Süper Lige verilen ara dolayısı ile baba ocağını ziyaret eden yıldız futbolcu Öztekin, ailesi ile hasret giderdi. Yıldız oyuncunun baba ocağına gerçekleştirdiği ziyaret sonrası ilçede bulunan halk Öztekin ile hatıra fotoğrafları çektirdi. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Yasin Öztekin, “Ramazan Bayramı dolayısıyla baba ocağını ziyarete geldim. Babamın, dedemin ve Çiçekdağı ilçesinde yaşamakta olan ailemin gönüllerini aldım” dedi. Daha sonra Kırşehir'e geçen Yasin Öztekin burada bir kafede oturduktan sonra Cacabey Meydanı'nda ve şehir merkezinde bir süre gezdi. Öztekin, Borussia Dortmund takımında 5 sezon, Gençlerbirliğinde 1 sezon, Trabzonspor’da 1 sezon, Kayseri Erciyes’te 1 sezon oynadıktan sonra Galatasaray’a transfer olmuştu.
Galatasaray Futbol Takımı oyuncusu Yasin Öztekin, bayram dolayısıyla Çiçekdağı ilçesinde bulunan baba ocağını ziyaret etti.

Süper Lige verilen ara dolayısı ile baba ocağını ziyaret eden yıldız futbolcu Öztekin, ailesi ile hasret giderdi. Yıldız oyuncunun baba ocağına gerçekleştirdiği ziyaret sonrası ilçede bulunan halk Öztekin ile hatıra fotoğrafları çektirdi. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Yasin Öztekin, “Ramazan Bayramı dolayısıyla baba ocağını ziyarete geldim. Babamın, dedemin ve Çiçekdağı ilçesinde yaşamakta olan ailemin gönüllerini aldım” dedi. Daha sonra Kırşehir'e geçen Yasin Öztekin burada bir kafede oturduktan sonra Cacabey Meydanı'nda ve şehir merkezinde bir süre gezdi. Öztekin, Borussia Dortmund takımında 5 sezon, Gençlerbirliğinde 1 sezon, Trabzonspor’da 1 sezon, Kayseri Erciyes’te 1 sezon oynadıktan sonra Galatasaray’a transfer olmuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.