Yıldırım Türk'ün Acı Günü

DİĞER 01.01.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yıldırım Türk'ün Acı Günü

25. Dönem MHP Kırşehir Milletvekili Prof. Dr. Yıldırım Türk'ün eşi Mehtap Türk hayatını kaybetti.

Erciyesi Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapmakta olan Prof. Dr. Yıldırım Türk'ün kendisi gibi doktor olan ve bir süredir kanser tedavisi gören eşi Mehtap Türk hayatını kaybetti.MHP'den 25. dönem milletvekili de seçilen Prof. Dr. Yıldırım Türk'ün eşi Mehtap Türk'ün cenazesi 2 Ocak Cumartesi günü saat 13:30'da Kayseri'de Hulusi Akar Cami'sinde kılınacak cenaze namazının ardından asri mezarlığa defnedilecek.     Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ise baş sağlığı dileriz.
25. Dönem MHP Kırşehir Milletvekili Prof. Dr. Yıldırım Türk'ün eşi Mehtap Türk hayatını kaybetti.

Erciyesi Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapmakta olan Prof. Dr. Yıldırım Türk'ün kendisi gibi doktor olan ve bir süredir kanser tedavisi gören eşi Mehtap Türk hayatını kaybetti.MHP'den 25. dönem milletvekili de seçilen Prof. Dr. Yıldırım Türk'ün eşi Mehtap Türk'ün cenazesi 2 Ocak Cumartesi günü saat 13:30'da Kayseri'de Hulusi Akar Cami'sinde kılınacak cenaze namazının ardından asri mezarlığa defnedilecek.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.