Yılbaşı Öncesi Kırşehir'de Sahte İçki Operasyonu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2019 - 16:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yılbaşı Öncesi Kırşehir'de Sahte İçki Operasyonu

Kırşehir'de yılbaşı öncesi çok sayıda adrese eş zamanlı düzenlenen sahte içki operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Şube ekipleri ve Narkotik Şube ekipleri aldıkları ihbar üzerine Aşıkpaşa ve Kervansaray Mahallelerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 34 litre satışa hazır sahte rakı, 19 litre şişelenmiş sahte şarap, 4,8 litre satışa hazır viski, 2 ruhsatsız tüfek, tüfeklere ait 25 dolu fişek, bir tabanca ve tabancaya ait 48 fişek ele geçirildi. İkametgahlarda plastik su bidonları içinde damıtılmaya bırakılan, çeşitli işlemlerin ardından şişelere doldurulmaya hazırlanılan içkiler bulundu. Operasyonda G.Y, İ.A, B.B, Y.A, O.Ç, H.Y. ve H.Ş. gözaltına alındı. BAĞ EVİNİN TUVALET VE BANYOLARINDA SAHTE İÇKİ ÜRETİYORLARDI Yılbaşı öncesi piyasaya sahte içki sürmeye çalıştıkları iddia edilen 4 kişi suç üstü yakalandı. Kuşdilli, Kayabaşı, Bağbaşı ve Çukurçayır mahallelerinde 7 bağ evine düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, evlerin tuvalet ve banyolarında kaçak üretilmiş 104 litre şarap, 15 litre rakı, 11 litre viski, 6 litre votka, 45 litre etil alkol 450 mililitre anason aroması ile 65 boş şişe ele geçirdi.Operasyonda Z.T, B.A, B.G. ve T.T. gözaltına alındı.

Kırşehir'de yılbaşı öncesi çok sayıda adrese eş zamanlı düzenlenen sahte içki operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Şube ekipleri ve Narkotik Şube ekipleri aldıkları ihbar üzerine Aşıkpaşa ve Kervansaray Mahallelerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda 34 litre satışa hazır sahte rakı, 19 litre şişelenmiş sahte şarap, 4,8 litre satışa hazır viski, 2 ruhsatsız tüfek, tüfeklere ait 25 dolu fişek, bir tabanca ve tabancaya ait 48 fişek ele geçirildi. İkametgahlarda plastik su bidonları içinde damıtılmaya bırakılan, çeşitli işlemlerin ardından şişelere doldurulmaya hazırlanılan içkiler bulundu. Operasyonda G.Y, İ.A, B.B, Y.A, O.Ç, H.Y. ve H.Ş. gözaltına alındı.

BAĞ EVİNİN TUVALET VE BANYOLARINDA SAHTE İÇKİ ÜRETİYORLARDI

Yılbaşı öncesi piyasaya sahte içki sürmeye çalıştıkları iddia edilen 4 kişi suç üstü yakalandı.

Kuşdilli, Kayabaşı, Bağbaşı ve Çukurçayır mahallelerinde 7 bağ evine düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, evlerin tuvalet ve banyolarında kaçak üretilmiş 104 litre şarap, 15 litre rakı, 11 litre viski, 6 litre votka, 45 litre etil alkol 450 mililitre anason aroması ile 65 boş şişe ele geçirdi.Operasyonda Z.T, B.A, B.G. ve T.T. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.