Yıkılmadan da Yapılabiliyormuş !

GÜNDEM 25.08.2021 - 19:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yıkılmadan da Yapılabiliyormuş !

Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Gündüz Bakım Evi ve Kreş projesinde son aşamaya gelindi.

Yenice Mahallesi Koru Arkası Sokak'ta atıl durumdaki binanın tadil ve tamir edilerek gündüz bakım evi olarak projelendirildiği ve hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmalarda sona gelindi.Birkaç ay önce yapımına başlanan kreşte 18 kişilik 4 sınıf, çok amaçlı salon ve yemekhane hizmet verecek.   ''BAŞKA MAHALLELERİMİZDE DE YAPACAĞIZ'' Pandemi döneminin ortaya çıkardığı ekonomik ve sosyal koşulları bahane etmeden  Kırşehir'i daha yaşanılır hale getirmek ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çalışmlarını sürdürdüklerini belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Yerel yönetim anlayışımızın ilkeleri doğrultusunda Kırşehir Belediyesi’ni dürüst, liyakatli, hesap verebilir ve şeffaf bir şekilde yönetiyoruz. Bu konuda seçimlerden önce söz verdiğimiz birçok projemizi tamamladığımızı, bazılarının sonuçlanma aşamasında olduğunu ve bazılarının da yapımına başlandığını Kırşehirli hemşehrilerimle bir kez daha paylaşmak isterim.Kreş Projelerimizi ihtiyaca göre başka mahallelerimizde de gerçekleştirerek halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.”'' ifadelerini kullandı.    
Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Gündüz Bakım Evi ve Kreş projesinde son aşamaya gelindi.

Yenice Mahallesi Koru Arkası Sokak'ta atıl durumdaki binanın tadil ve tamir edilerek gündüz bakım evi olarak projelendirildiği ve hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmalarda sona gelindi.Birkaç ay önce yapımına başlanan kreşte 18 kişilik 4 sınıf, çok amaçlı salon ve yemekhane hizmet verecek.

 

''BAŞKA MAHALLELERİMİZDE DE YAPACAĞIZ''

Pandemi döneminin ortaya çıkardığı ekonomik ve sosyal koşulları bahane etmeden  Kırşehir'i daha yaşanılır hale getirmek ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çalışmlarını sürdürdüklerini belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Yerel yönetim anlayışımızın ilkeleri doğrultusunda Kırşehir Belediyesi’ni dürüst, liyakatli, hesap verebilir ve şeffaf bir şekilde yönetiyoruz. Bu konuda seçimlerden önce söz verdiğimiz birçok projemizi tamamladığımızı, bazılarının sonuçlanma aşamasında olduğunu ve bazılarının da yapımına başlandığını Kırşehirli hemşehrilerimle bir kez daha paylaşmak isterim.Kreş Projelerimizi ihtiyaca göre başka mahallelerimizde de gerçekleştirerek halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.”'' ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.