Yetim Çocuklar ''Kardeşlik İftarında'' Buluştu !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2016 - 10:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yetim Çocuklar ''Kardeşlik İftarında'' Buluştu !

Dünya Yetimler günü dolayısıyla Aileler ve Şefkat Projesi kapsamında olan çocuklar için iftar programı düzenlendi. ''Kardeşlik İftarı'' adı verilen buluşmada yetimler ve koruyucu aileleri için 250 kişilik sofra kuruldu.Birçok siyasinin katıldığı iftar programı Park ve Bahçeler Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirildi. İftar programında ayrıca çocuklara kitap dağıtılırken, programa Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Daire Başkanı Emin Eraslan, Vali Yardımcısı Servet Güngör katıldı.      
Dünya Yetimler günü dolayısıyla Aileler ve Şefkat Projesi kapsamında olan çocuklar için iftar programı düzenlendi.

''Kardeşlik İftarı'' adı verilen buluşmada yetimler ve koruyucu aileleri için 250 kişilik sofra kuruldu.Birçok siyasinin katıldığı iftar programı Park ve Bahçeler Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirildi.

İftar programında ayrıca çocuklara kitap dağıtılırken, programa Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Daire Başkanı Emin Eraslan, Vali Yardımcısı Servet Güngör katıldı.      
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.