Yeşil Kırşehirspor'dan Ankara'da Farklı Galibiyet

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2017 - 15:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yeşil Kırşehirspor'dan Ankara'da Farklı Galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta Ankara deplasmanına konuk olan Yeşil Kırşehirspor Çubukspor'u 4 golle geçti. Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 18. haftafa Ankara'da Çubukspor'a konuk olan yeşil beyazlılar, yeni transferi Necat Kalabay'ın 2 gol  attığı mücadelede 4-1 galibiyet elde etti.İlk yarıyı, devre arasında Muşspor'dan alınan Necat Kalabay'ın  26  ve 32. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 önde kapatan yeşil beyazlılar ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf oldu;  63. dakikada Uğur Sivri'nin ve 88. dakikada Muhammed Aminu'nun bulduğu gollerle 4-0 öne geçmeyi başardı.Ev sahibi ekip son dakikalarda bulduğu golle maçı 4-1'e getirirken, maç bu skorla sonuçlandı.Bu sonuçla yeşil beyazlılar, puanını 24'e yükseltirken, ligdeki 6. sıradaki yerini korudu. Bölgesele Amatör Lig 6. Grupta diğer sonuçlar ve oluşan puan durumu ise şöyle :
Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta Ankara deplasmanına konuk olan Yeşil Kırşehirspor Çubukspor'u 4 golle geçti.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 18. haftafa Ankara'da Çubukspor'a konuk olan yeşil beyazlılar, yeni transferi Necat Kalabay'ın 2 gol  attığı mücadelede 4-1 galibiyet elde etti.İlk yarıyı, devre arasında Muşspor'dan alınan Necat Kalabay'ın  26  ve 32. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 önde kapatan yeşil beyazlılar ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf oldu;  63. dakikada Uğur Sivri'nin ve 88. dakikada Muhammed Aminu'nun bulduğu gollerle 4-0 öne geçmeyi başardı.Ev sahibi ekip son dakikalarda bulduğu golle maçı 4-1'e getirirken, maç bu skorla sonuçlandı.Bu sonuçla yeşil beyazlılar, puanını 24'e yükseltirken, ligdeki 6. sıradaki yerini korudu. Bölgesele Amatör Lig 6. Grupta diğer sonuçlar ve oluşan puan durumu ise şöyle :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.