Yeşil Kırşehirspor'a Gana'dan Takviye

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2016 - 18:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yeşil Kırşehirspor'a Gana'dan Takviye

Yeşil Kırşehirspor, Ganalı Yahya Tanko ve Aminu Muhammed İbrahim'i renklerine bağladı. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup' ta mücadele eden Yeşil Kırşehirspor, şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Deplasmanda karşılaştığı MKE Kırıkkalespor'a 2-0 yenilerek BAL' a kötü başlayan Yeşil Kırşehirspor, yeni transferleri ile yeşil-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Yeşil Kırşehirspor, başkanı Levent Akçakoca, İngiltere' deki bağlantılarını kullanarak Gana Süper Lig'inde top koşturan forvet Ganalı Yahya Tanko (20) ve Orta Saha'nın göbeğinde oynayan Aminu Muhammed İbrahim' i (24) transfer ettiklerini söyledi. Yeşil Kırşehrispor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada futbolcuların lisans ve oturma izni işlemlerinin başlatılacağı ve Amatör Futbol Transfer Tescil döneminin bitiş tarihine kadar transfer işlemlerinin yetiştirileceği duyuruldu.
Yeşil Kırşehirspor, Ganalı Yahya Tanko ve Aminu Muhammed İbrahim'i renklerine bağladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup' ta mücadele eden Yeşil Kırşehirspor, şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Deplasmanda karşılaştığı MKE Kırıkkalespor'a 2-0 yenilerek BAL' a kötü başlayan Yeşil Kırşehirspor, yeni transferleri ile yeşil-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Yeşil Kırşehirspor, başkanı Levent Akçakoca, İngiltere' deki bağlantılarını kullanarak Gana Süper Lig'inde top koşturan forvet Ganalı Yahya Tanko (20) ve Orta Saha'nın göbeğinde oynayan Aminu Muhammed İbrahim' i (24) transfer ettiklerini söyledi. Yeşil Kırşehrispor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada futbolcuların lisans ve oturma izni işlemlerinin başlatılacağı ve Amatör Futbol Transfer Tescil döneminin bitiş tarihine kadar transfer işlemlerinin yetiştirileceği duyuruldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.