Yenice Mahallesinde Bir Evde Çıkan Yangında 3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ 29.04.2022 - 10:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yenice Mahallesinde Bir Evde Çıkan Yangında 3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Kırşehir'de bir evde çıkan yangında 1 çocuk hayatını kaybederken aynı aileden 2 kişi yaralanırken 4 kişi ise dumandan etkilendi.Yangında ağır şekilde yaralanan Anne Selime Kablan'ın bütün çocuklarını kurtarmak için gayret gösterdiği ancak 3 yaşındaki kızı Kerzi Nur Kablan'ı kurtaramadığı öğrenildi.

Olay Yenice Mahallesi 214. sokakta sabah saatlerinde meydana geldi.İddiaya göre evde bulunan televizyonun patlaması nedeniyle çıkan alevler evin her tarafını sardı.Evde bulunanlar panikle dışarıya çıkmaya çalıştı ancak demir korkuluklar nedeniyle dışarıya çıkamadılar.Olay yerine gelen itfaiye ekipleri korkulukları sökerek yangına müdahale etti.Evde bulunan 7 kişiden 3 yaşındaki Kerzi Nur Kablan yanarak hayatını kaybetti.     Anne Selime Kablan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıp ve yoğun bakıma alınırken 8 yaşındaki Gökhan Efe Kablan yüksekten düşerek yaralandı ve tedavi altına alındı.Evde bulunan dede Hacı Kablan, 5 yaşındaki Aylin Su Kablan, 4 yaşındaki İbrahim Kablan ve 4 aylık Hacı Mehmet Kablan'ın ise dumandan etkilendikleri ve durumlarını iyi olduğu öğrenildi.     ANNENİN DURUMU AĞIR Sağlık ekiplerince Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Selime Kablan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, baba Yasin Kablan'ın olaydan kısa süre önce işe gitmek için evden çıktığı, yangını duyduktan sonra eve döndüğü belirtildi.     "ANNESİ ÇOCUKLARI AŞAĞI ATMIŞ" Olay yerindeki bir görgü tanığı yaşanan faciayı şu sözlerle anlattı: "Geldiğimizde zaten yanıyordu. Annesi çocukları balkondan aşağı atmış. Hatta çocuklardan birinin bacağı kırıkmış ondan sonra annesi de kendisi zehirlenmiş şu an hastanedeymiş çocuklardan birini dumandan ve alevlerden dolayı kurtaramamışlar. Şu anda savcı olay yerine bekleniyor işte çocuk halen içeride bildiğimiz kadarıyla."      
Kırşehir'de bir evde çıkan yangında 1 çocuk hayatını kaybederken aynı aileden 2 kişi yaralanırken 4 kişi ise dumandan etkilendi.Yangında ağır şekilde yaralanan Anne Selime Kablan'ın bütün çocuklarını kurtarmak için gayret gösterdiği ancak 3 yaşındaki kızı Kerzi Nur Kablan'ı kurtaramadığı öğrenildi.

Olay Yenice Mahallesi 214. sokakta sabah saatlerinde meydana geldi.İddiaya göre evde bulunan televizyonun patlaması nedeniyle çıkan alevler evin her tarafını sardı.Evde bulunanlar panikle dışarıya çıkmaya çalıştı ancak demir korkuluklar nedeniyle dışarıya çıkamadılar.Olay yerine gelen itfaiye ekipleri korkulukları sökerek yangına müdahale etti.Evde bulunan 7 kişiden 3 yaşındaki Kerzi Nur Kablan yanarak hayatını kaybetti.

 

 

Anne Selime Kablan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıp ve yoğun bakıma alınırken 8 yaşındaki Gökhan Efe Kablan yüksekten düşerek yaralandı ve tedavi altına alındı.Evde bulunan dede Hacı Kablan, 5 yaşındaki Aylin Su Kablan, 4 yaşındaki İbrahim Kablan ve 4 aylık Hacı Mehmet Kablan'ın ise dumandan etkilendikleri ve durumlarını iyi olduğu öğrenildi.

 

 

ANNENİN DURUMU AĞIR

Sağlık ekiplerince Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Selime Kablan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, baba Yasin Kablan'ın olaydan kısa süre önce işe gitmek için evden çıktığı, yangını duyduktan sonra eve döndüğü belirtildi.

 

 

"ANNESİ ÇOCUKLARI AŞAĞI ATMIŞ"

Olay yerindeki bir görgü tanığı yaşanan faciayı şu sözlerle anlattı: "Geldiğimizde zaten yanıyordu. Annesi çocukları balkondan aşağı atmış. Hatta çocuklardan birinin bacağı kırıkmış ondan sonra annesi de kendisi zehirlenmiş şu an hastanedeymiş çocuklardan birini dumandan ve alevlerden dolayı kurtaramamışlar. Şu anda savcı olay yerine bekleniyor işte çocuk halen içeride bildiğimiz kadarıyla."

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.