Yenice Mahallesi'nde O Projenin Temeli Atıldı

GÜNDEM 26.01.2023 - 12:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yenice Mahallesi'nde O Projenin Temeli Atıldı

Kırşehir Belediyesi tarafından Yenice Mahallesi'ndeki kamulaştırılan 7 bin metrekare alana yapılan kültür-taziye evi ile park'ın temeli altıldı.

  Yenice Mahallesi’nde temeli atılan Kültür ve Taziye Evi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti: “Kırşehir’deki yeşil alan kişi başı metrekaresini artırmak için Yenice Mahallesi’nde 7.000 metrekare bir park alanımız vardı. Hem parkını hem de sosyal donatısını planladığımız Taziye ve Kültür Evi’nin temelini attık. İnşallah bu yaz bitirip ve Kırşehir halkının hizmetine sunacağız. Bütün mahallelerdeki böyle park alanı için uygun olan yerleri yeşil alana kavuşturup, Kültür ve Taziye Evlerine dönüştürerek mahallerin hizmetine sunacağız. Bu vesile ile bir projemizi daha hayata geçirmiş oluyoruz; temelini attık ve İnşallah bu yaz da bitecek.”       
Kırşehir Belediyesi tarafından Yenice Mahallesi'ndeki kamulaştırılan 7 bin metrekare alana yapılan kültür-taziye evi ile park'ın temeli altıldı.

 

Yenice Mahallesi’nde temeli atılan Kültür ve Taziye Evi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Kırşehir’deki yeşil alan kişi başı metrekaresini artırmak için Yenice Mahallesi’nde 7.000 metrekare bir park alanımız vardı. Hem parkını hem de sosyal donatısını planladığımız Taziye ve Kültür Evi’nin temelini attık. İnşallah bu yaz bitirip ve Kırşehir halkının hizmetine sunacağız.

Bütün mahallelerdeki böyle park alanı için uygun olan yerleri yeşil alana kavuşturup, Kültür ve Taziye Evlerine dönüştürerek mahallerin hizmetine sunacağız.

Bu vesile ile bir projemizi daha hayata geçirmiş oluyoruz; temelini attık ve İnşallah bu yaz da bitecek.” 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.