Yeni Megane 4 Kırşehir'de Görücüye Çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2016 - 10:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yeni Megane 4 Kırşehir'de Görücüye Çıktı

Geçtiğimiz günlerde  satışa çıkan ve yok satan  Renault Talisman modeline büyük ilgi gösterilirken, Çağlayanlar yeni bir bomba daha patlattı. Bugünlerde Çağlayanlar Plazada büyük bir yoğunluk var.Renault Talisman'dan sonra şimdi de Yeni Megane 4, görücüye çıkmış durumda.Yeni Megane 4, 7 Nisan tarihi itabari ile satışa çıkmış durumda.Aracı incelemek istiyoruz ama meraklılarından adeta sıra gelmiyor. Yeni Megane 4'te yok yok...Daha önce satışa sunulan ve yok satan hatta 4 aya kadar sıra verilen Renault Talisman'ı diğer rakiplerinden farklı kılan özellikleri Renault bu araçtan da esirgememiş. Yeni Megane 4'ü en farklı kılan özellik belki yeni tasarımı...Plazaya girdiğiniz de direkt olarak gözünüz Yeni Megane 4'e yöneliyor. ''4 Control'' sistemi bu araçta da uygulanmış.Mühendislik harikası olan ''4 Control'' size virajlarda ve zor yollarda bütün tekerlekleri kontrol etme imkanı veriyor.5 mode özelliği bu araçta da var.''Sport ve Comfort'' başta olmak üzere tam 5 multi-sense özelliği taşıyan Yeni Megane 4'te, Led ekranınızdan kolayca belirlediğiniz moda göre araç kendisini otomatik olarak ayarlıyor ve amortisörlerinden tutunda iç ışıklandırmasına kadar sizin o anki ruh halinizle özdeşleşen bir sürüş keyfi ortaya koyuyor. Özellikle bayanları ilgilendiren bir özelliği daha var Yeni Megane 4'ün.Araçta bulunan 360 derece sensör özelliği ile aracınızı otomatik park sistemine aldığınızda size sadece gaza basmak kalıyor.Aracınız otomatik Park özelliği ile sizin yerinize kendisini park ediyor. Yeni Megane 4'ün daha birçok özelliği var.Çağlayanlar, Yeni Megane 4'ün sürüş deneyimi  için ve Yeni Megane 4'ü daha iyi tanımanız için tüm Kırşehirlileri Çağlayanlar Plaza'ya bekliyor.
Geçtiğimiz günlerde  satışa çıkan ve yok satan  Renault Talisman modeline büyük ilgi gösterilirken, Çağlayanlar yeni bir bomba daha patlattı.

Bugünlerde Çağlayanlar Plazada büyük bir yoğunluk var.Renault Talisman'dan sonra şimdi de Yeni Megane 4, görücüye çıkmış durumda.Yeni Megane 4, 7 Nisan tarihi itabari ile satışa çıkmış durumda.Aracı incelemek istiyoruz ama meraklılarından adeta sıra gelmiyor.

Yeni Megane 4'te yok yok...Daha önce satışa sunulan ve yok satan hatta 4 aya kadar sıra verilen Renault Talisman'ı diğer rakiplerinden farklı kılan özellikleri Renault bu araçtan da esirgememiş.

Yeni Megane 4'ü en farklı kılan özellik belki yeni tasarımı...Plazaya girdiğiniz de direkt olarak gözünüz Yeni Megane 4'e yöneliyor.

''4 Control'' sistemi bu araçta da uygulanmış.Mühendislik harikası olan ''4 Control'' size virajlarda ve zor yollarda bütün tekerlekleri kontrol etme imkanı veriyor.5 mode özelliği bu araçta da var.''Sport ve Comfort'' başta olmak üzere tam 5 multi-sense özelliği taşıyan Yeni Megane 4'te, Led ekranınızdan kolayca belirlediğiniz moda göre araç kendisini otomatik olarak ayarlıyor ve amortisörlerinden tutunda iç ışıklandırmasına kadar sizin o anki ruh halinizle özdeşleşen bir sürüş keyfi ortaya koyuyor.

Özellikle bayanları ilgilendiren bir özelliği daha var Yeni Megane 4'ün.Araçta bulunan 360 derece sensör özelliği ile aracınızı otomatik park sistemine aldığınızda size sadece gaza basmak kalıyor.Aracınız otomatik Park özelliği ile sizin yerinize kendisini park ediyor. Yeni Megane 4'ün daha birçok özelliği var.Çağlayanlar, Yeni Megane 4'ün sürüş deneyimi  için ve Yeni Megane 4'ü daha iyi tanımanız için tüm Kırşehirlileri Çağlayanlar Plaza'ya bekliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.