Yeni Dezenfekte Aracı Kırşehir Sokaklarında

TEKNOLOJİ 12.06.2020 - 14:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yeni Dezenfekte Aracı Kırşehir Sokaklarında

Kırşehirli iş adamının ürettiği ve bağışladığı yeni dezenfekte aracı Kırşehir cadde ve sokaklarında dezenfekte çalışmalarına başladı.

Ankara'da faaliyet gösteren Sancak Makina toz indirgeme sistemleri sahibi Ali Bozkurt Koronavirüs ile mücadele için ürettiği ve ''Coronasavar-19'' adını verdiği dezenfekten araçlarından birisini Kırşehir Belediyesi'ne bağışlamıştı.     Belediyeye ait bir kamyon üzerine monte edilen  yeni araç ,  geniş çaplı dezenfeksiyon için üretildi.Dezenfeksiyon maddesini verimli şekilde kullanan yeni araç hem cadde ve sokaklarda dezenfekte edecek hem de ilaçlama için yoğun şekilde kullanılacak.       DEZENFEKSİYONA BAŞLADI   Kırşehir Belediyesi garajında bir kamyon üzerine yerleştirilen ve gerekli teknik çalışmanın ardından ilaçlamaya hazır hale getirilen dezenfeksiyon cihazı çalışmalarına başladı.Cadde ve sokakları etkin bir şekilde dezenfekte eden araç aynı zamanda çöplük alanlarında da dezenfeksiyon çalışmalarına hız verdi.
Kırşehirli iş adamının ürettiği ve bağışladığı yeni dezenfekte aracı Kırşehir cadde ve sokaklarında dezenfekte çalışmalarına başladı.

Ankara'da faaliyet gösteren Sancak Makina toz indirgeme sistemleri sahibi Ali Bozkurt Koronavirüs ile mücadele için ürettiği ve ''Coronasavar-19'' adını verdiği dezenfekten araçlarından birisini Kırşehir Belediyesi'ne bağışlamıştı.

 

 

Belediyeye ait bir kamyon üzerine monte edilen  yeni araç ,  geniş çaplı dezenfeksiyon için üretildi.Dezenfeksiyon maddesini verimli şekilde kullanan yeni araç hem cadde ve sokaklarda dezenfekte edecek hem de ilaçlama için yoğun şekilde kullanılacak.

 

 

 

DEZENFEKSİYONA BAŞLADI

 

Kırşehir Belediyesi garajında bir kamyon üzerine yerleştirilen ve gerekli teknik çalışmanın ardından ilaçlamaya hazır hale getirilen dezenfeksiyon cihazı çalışmalarına başladı.Cadde ve sokakları etkin bir şekilde dezenfekte eden araç aynı zamanda çöplük alanlarında da dezenfeksiyon çalışmalarına hız verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.