Yazar Tolga Akpınar'ın Deva Romanı

KÜLTÜR 14.10.2020 - 21:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yazar Tolga Akpınar'ın Deva Romanı

Yazar Tolga Akpınar deva romanı ile ilgili bilgi verdi.

Yazdığı kitap ve romanlarla adından sıkça söz ettiren Tolga Akpınar kaleme aldığı Deva Romanı ile ilgili bilgi aktardı. Deva Romanının gençlerin ebeveynlerle olan ve olması gereken ilişkilerinin yanı sıra, ebeveynlerin gençlerle olan, olması gereken ilişkilerini yazar gözüyle ele alındığını aktaran Akpınar ''. Ankara, Kırşehir ve Akpınar’da geçen olay örgüsüyle Deva romanı, yeni neslin önceki jenerasyonla çatışmasını ele alırken ailenin önemini de vurguluyor. Tolga Akpınar bu romanın satır aralarında, tarihi kişikilikleri, mekanları ve kültürel imgeleri de tanıtıyor.'' dedi.
Yazar Tolga Akpınar deva romanı ile ilgili bilgi verdi.

Yazdığı kitap ve romanlarla adından sıkça söz ettiren Tolga Akpınar kaleme aldığı Deva Romanı ile ilgili bilgi aktardı.

Deva Romanının gençlerin ebeveynlerle olan ve olması gereken ilişkilerinin yanı sıra, ebeveynlerin gençlerle olan, olması gereken ilişkilerini yazar gözüyle ele alındığını aktaran Akpınar ''. Ankara, Kırşehir ve Akpınar’da geçen olay örgüsüyle Deva romanı, yeni neslin önceki jenerasyonla çatışmasını ele alırken ailenin önemini de vurguluyor. Tolga Akpınar bu romanın satır aralarında, tarihi kişikilikleri, mekanları ve kültürel imgeleri de tanıtıyor.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.