Yavuz Selim Demirağ, ''Selahattin Ekicioğlu Gibi Bir Başkan Görmedim''

GÜNDEM 11.06.2022 - 13:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yavuz Selim Demirağ, ''Selahattin Ekicioğlu Gibi Bir Başkan Görmedim''

Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ geçtiğimiz günlerde Area Araştırma Şirketi'nin yönetim kurulu başkanı Murat Karan ile birlikte Kırşehir'i ziyaret etmişti.Demirağ, ziyaretini KRT TV ekranlarında yayınlanan ''Stüdyo Ankara'' programında değerlendirdi.

9 Haziran Perşembe günü Area Araştırma Şirketinin Başkanı Murat Karan ile birlikte Kırşehir'de olduklarını belirten Demirağ şunları söyledi : '' Olağanüstü bir durum var.Anadolu'nun ortasında AK Parti'nin bir dönem en güçlü olduğu yerlerden birisiydi.Kaldı ki bir de MHP damarı vardır Kırşehir'de ama Belediye Cumhuriyet Halk Partisi'nde ve CHP'nin milletvekili de var fakat Belediye Başkanının hakkını teslim etmeliyim.Selahattin Ekicioğlu gibi bir belediye başkanı görmedim.Gerçekten örnek.Koruması, makam aracı olmadan ne yapıyor biliyor musunuz ? Toplu taşıma kartı var belediyenin otobüsüne biniyor; 'Halk ne yapıyor ? '' diyor.Minibüse biniyor; 'öğrenciler ne yapıyor?'' diyor. İşin ilginç yanı şöyle birşey söyledi; Kırşehir küçük gibi görünür ama ekonomik yönden de fena bir şehir değildir.Toplu taşıma kullanma yüzde 70 oranında artmış, çünkü vatandaş arabasına benzin koyamıyor , gaz koyamıyor dedi.Tabi toplu taşıma artarken insanların şehir dışına yaptığı seyahatler de yüzde 70 oranında düşmüş.Diğer taraftan atık oranları, çöp oranları da düşmüş.Tüketeceksin ki atacaksın değil mi ? Bu durum bana göre ekonominin en önemli göstergelerinden de birtanesi''
Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ geçtiğimiz günlerde Area Araştırma Şirketi'nin yönetim kurulu başkanı Murat Karan ile birlikte Kırşehir'i ziyaret etmişti.Demirağ, ziyaretini KRT TV ekranlarında yayınlanan ''Stüdyo Ankara'' programında değerlendirdi.

9 Haziran Perşembe günü Area Araştırma Şirketinin Başkanı Murat Karan ile birlikte Kırşehir'de olduklarını belirten Demirağ şunları söyledi :

'' Olağanüstü bir durum var.Anadolu'nun ortasında AK Parti'nin bir dönem en güçlü olduğu yerlerden birisiydi.Kaldı ki bir de MHP damarı vardır Kırşehir'de ama Belediye Cumhuriyet Halk Partisi'nde ve CHP'nin milletvekili de var fakat Belediye Başkanının hakkını teslim etmeliyim.Selahattin Ekicioğlu gibi bir belediye başkanı görmedim.Gerçekten örnek.Koruması, makam aracı olmadan ne yapıyor biliyor musunuz ? Toplu taşıma kartı var belediyenin otobüsüne biniyor; 'Halk ne yapıyor ? '' diyor.Minibüse biniyor; 'öğrenciler ne yapıyor?'' diyor.

İşin ilginç yanı şöyle birşey söyledi; Kırşehir küçük gibi görünür ama ekonomik yönden de fena bir şehir değildir.Toplu taşıma kullanma yüzde 70 oranında artmış, çünkü vatandaş arabasına benzin koyamıyor , gaz koyamıyor dedi.Tabi toplu taşıma artarken insanların şehir dışına yaptığı seyahatler de yüzde 70 oranında düşmüş.Diğer taraftan atık oranları, çöp oranları da düşmüş.Tüketeceksin ki atacaksın değil mi ? Bu durum bana göre ekonominin en önemli göstergelerinden de birtanesi''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.