Yaşlı Kadının Ölümünün Ardındaki Sır Perdesi

ASAYİŞ 14.08.2021 - 21:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşlı Kadının Ölümünün Ardındaki Sır Perdesi

Kırşehir'de 85 yaşındaki yaşlı kadın asansör boşluğunda ölü olarak bulunmuştu.Talihsiz kadının başkası tarafından düşürülüp düşürülmediği araştırılıyor.

Ahi Evran Mahallesinde yaşanan olayda bir apartmanın dördüncü katında yalnız yaşayan 85 yaşındaki Bani Çetinbilek, oturuduğu apartmanın asansör boşluğunda ölü olarak bulunmuştu.Cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılan yaşlı kadının esrarengiz ölümünün ardından herkesin aklına , ''düştü mü, düşürüldü mü ?'' sorusu geldi.   ÖLÜMÜNÜN ARKASINDAKİ SIR PERDESİ ARAŞTIRILIYOR   Naaşı otopsi için adli tıp morguna kaldırılan 85 yaşındaki Bani Çetinbilek'in ölümü ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.Asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybeden Bani Çetinbilek'in başkası tarafından düşürülüp düşürülmediği ihtimali üzerinde duruluyor.Ayrıca yaşlı kadının ölümünden önce görüşme yaptığı kişilerde araştırma konusu.Son dönemde çok sayıda faili meçhul cinayetin aydınlatıldığı Kırşehir'de, Bani Çetinbilek'in de ölümü de aydınlatılacak mı ? Hep birlikte göreceğiz.        
Kırşehir'de 85 yaşındaki yaşlı kadın asansör boşluğunda ölü olarak bulunmuştu.Talihsiz kadının başkası tarafından düşürülüp düşürülmediği araştırılıyor.

Ahi Evran Mahallesinde yaşanan olayda bir apartmanın dördüncü katında yalnız yaşayan 85 yaşındaki Bani Çetinbilek, oturuduğu apartmanın asansör boşluğunda ölü olarak bulunmuştu.Cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılan yaşlı kadının esrarengiz ölümünün ardından herkesin aklına , ''düştü mü, düşürüldü mü ?'' sorusu geldi.

 

ÖLÜMÜNÜN ARKASINDAKİ SIR PERDESİ ARAŞTIRILIYOR

 

Naaşı otopsi için adli tıp morguna kaldırılan 85 yaşındaki Bani Çetinbilek'in ölümü ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.Asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybeden Bani Çetinbilek'in başkası tarafından düşürülüp düşürülmediği ihtimali üzerinde duruluyor.Ayrıca yaşlı kadının ölümünden önce görüşme yaptığı kişilerde araştırma konusu.Son dönemde çok sayıda faili meçhul cinayetin aydınlatıldığı Kırşehir'de, Bani Çetinbilek'in de ölümü de aydınlatılacak mı ? Hep birlikte göreceğiz.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.