Yaşlı Çifti Dolandıran Kişi Operasyonla Yakalandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2016 - 13:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşlı Çifti Dolandıran Kişi Operasyonla Yakalandı

Kendisini Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan ve yaşlı çifti dolandıran kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı. Olay, Kırşehir kent merkezindeki Çukurçayır Mahallesi, Karakurt yolu üzerinde meydana geldi. Telefonla kendini cumhuriyet savcısı olarak tanıtan şüpheli, yaşlı çiftin bulunduğu eve geldi. Terör olayına karıştıklarını ve kendilerini bu olaydan kurtaracaklarına ikna ettiği yaşlı çiftten 4 bin 120 Euro döviz, 2 adet çeyrek altın ve 2 adet ince alyans yüzüğü alan telefon dolandırıcısı, kayıplara karıştı. Olaydan sonra dolandırıldıklarını anlayan yaşlı çift, 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, orta boylu, 20-25 yaşlarında bir şahıs tarafından dolandırıldıkları ihbarında bulundu. Hemen harekete geçen Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonunda, telefonla kendini cumhuriyet savcısı olarak tanıtarak, yaşlı çifti dolandıran şüpheli V.İ.'yi operasyonla yakalandı. Sahte savcı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kendisini Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan ve yaşlı çifti dolandıran kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Olay, Kırşehir kent merkezindeki Çukurçayır Mahallesi, Karakurt yolu üzerinde meydana geldi. Telefonla kendini cumhuriyet savcısı olarak tanıtan şüpheli, yaşlı çiftin bulunduğu eve geldi. Terör olayına karıştıklarını ve kendilerini bu olaydan kurtaracaklarına ikna ettiği yaşlı çiftten 4 bin 120 Euro döviz, 2 adet çeyrek altın ve 2 adet ince alyans yüzüğü alan telefon dolandırıcısı, kayıplara karıştı. Olaydan sonra dolandırıldıklarını anlayan yaşlı çift, 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, orta boylu, 20-25 yaşlarında bir şahıs tarafından dolandırıldıkları ihbarında bulundu. Hemen harekete geçen Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonunda, telefonla kendini cumhuriyet savcısı olarak tanıtarak, yaşlı çifti dolandıran şüpheli V.İ.'yi operasyonla yakalandı. Sahte savcı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.