Yasin Öztekin'in Babası Koronavirüse Yenik Düştü

SPOR 04.09.2020 - 23:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yasin Öztekin'in Babası Koronavirüse Yenik Düştü

Sivasspor'da forma giyen Yasin Öztekin'in babası Alaattin Öztekin Koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre bir süredir Kırşehir'de Koronvirüs tedavisi gören Alaattin Öztekin kronik rahatsızlığına bağlı olarak hayatını kaybetti.Sivasspor'da forma giyen Yasin Öztekin'in babası Alaattin Öztekin'in cenazesi öğrlen namazına Müteakip Çiçekdağı Hacıhasanlı köyünde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.     Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ise baş sağlığı ve sabır dileriz.
Sivasspor'da forma giyen Yasin Öztekin'in babası Alaattin Öztekin Koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre bir süredir Kırşehir'de Koronvirüs tedavisi gören Alaattin Öztekin kronik rahatsızlığına bağlı olarak hayatını kaybetti.Sivasspor'da forma giyen Yasin Öztekin'in babası Alaattin Öztekin'in cenazesi öğrlen namazına Müteakip Çiçekdağı Hacıhasanlı köyünde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ise baş sağlığı ve sabır dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.