Yaşar Bahçeci O Şirketin Başına Geçti

EKONOMİ 28.06.2021 - 22:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci O Şirketin Başına Geçti

Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Yaşar Bahçeci İstanbul Merkezli Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'nin başına geçti.

31 Mart Yerel seçimlerinde görevi Selahattin Ekicioğlu'na devreden ve o süreçten sonra ticarete yoğunlaşarak birçok yatırımda bulunan Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Yaşar Bahçeci bu kez de İstanbul merkezli Eva Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı oldu.Eva Gayrimenkul A.Ş. Türkiye'nin birçok ilinde bankalara danışmanlık hizmeti veriyor.Firma ayrıca , imar barışı ve kentsel dönüşüm gibi faaliyetlerle de uğraşıyor.   DEĞERLEME BİRLİĞİ BAŞKAN ADAYI OLDU   Farklı illerde birçok ticari faaliyeti bulunan Yaşar Bahçeci ayrıca Eva Gayrimenkul Değerleme A.Ş. aracılığıyla Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği başkanlığına da aday oldu.3 Temmuz'da gerçekleştirilecek olağan genel kurulunda seçilmesi halinde Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Yaşar Bahçeci , Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'nin yeni başkanı da olmuş olacak ve çok sayıda gayrimenkul değerleme şirketlerinin de başına geçmiş olacak.
Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Yaşar Bahçeci İstanbul Merkezli Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'nin başına geçti.

31 Mart Yerel seçimlerinde görevi Selahattin Ekicioğlu'na devreden ve o süreçten sonra ticarete yoğunlaşarak birçok yatırımda bulunan Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Yaşar Bahçeci bu kez de İstanbul merkezli Eva Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı oldu.Eva Gayrimenkul A.Ş. Türkiye'nin birçok ilinde bankalara danışmanlık hizmeti veriyor.Firma ayrıca , imar barışı ve kentsel dönüşüm gibi faaliyetlerle de uğraşıyor.

 

DEĞERLEME BİRLİĞİ BAŞKAN ADAYI OLDU

 

Farklı illerde birçok ticari faaliyeti bulunan Yaşar Bahçeci ayrıca Eva Gayrimenkul Değerleme A.Ş. aracılığıyla Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği başkanlığına da aday oldu.3 Temmuz'da gerçekleştirilecek olağan genel kurulunda seçilmesi halinde Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Yaşar Bahçeci , Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'nin yeni başkanı da olmuş olacak ve çok sayıda gayrimenkul değerleme şirketlerinin de başına geçmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.