Yaşar Bahçeci Fabrikatör Oldu

DİĞER 14.12.2019 - 00:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci Fabrikatör Oldu

Kırşehir Belediyesi eski başkanı Yaşar Bahçeci Kırşehir OSB'de faaliyet gösteren fabrkanın yeni ortağı oldu. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 3 Nisan tarihinde görevi Selahattin Ekicioğlu'na devreden Kırşehir Belediyesinin AKP'li eski başkanı Yaşar Bahçeci fabrikatör oldu.Organize Sanayi Bölgesinde ''RealStone'' ismiyle üretim gerçekleştiren fabrikanın yeni ortağı olan Bahçeci ilk çalışmalarına başladı. Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin de ortağı olduğu lavabo evyesi üreten fabrikanın reklam ve medya çalışmaları için yeni bir ekiple anlaşan Bahçeci fabrikanın diğer ortağı Serkan Demir ile birlikte objektife poz verdi.

Kırşehir Belediyesi eski başkanı Yaşar Bahçeci Kırşehir OSB'de faaliyet gösteren fabrkanın yeni ortağı oldu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından 3 Nisan tarihinde görevi Selahattin Ekicioğlu'na devreden Kırşehir Belediyesinin AKP'li eski başkanı Yaşar Bahçeci fabrikatör oldu.Organize Sanayi Bölgesinde ''RealStone'' ismiyle üretim gerçekleştiren fabrikanın yeni ortağı olan Bahçeci ilk çalışmalarına başladı.

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin de ortağı olduğu lavabo evyesi üreten fabrikanın reklam ve medya çalışmaları için yeni bir ekiple anlaşan Bahçeci fabrikanın diğer ortağı Serkan Demir ile birlikte objektife poz verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.