Yaşar Bahçeci: Bu Yaz Sıkıntı Çekeceğiz

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2016 - 09:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci: Bu Yaz Sıkıntı Çekeceğiz

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci devam eden alt yapı çalışmaları yüzünden Kırşehir Halkı'nın rahatsız olması üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Yaşar Bahçeci, yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını, yapılan çalışmalar yüzünden zaman zaman su kesintilerinin yaşandığını ve yolların kapanması nedeni ile trafik sıkışmalarının olduğunu,bu yaz hep birlikte sıkıntı çekeceğimizi , yaşanan bu sıkıntıların farkında olduklarını ve Kırşehirlilerin biraz daha sabretmesi gerektiğini belirttiği açıklamada, halkı rahatsız eden çalışmaların şehrin altyapı çalışmaları olduğunu ve aynı anda temiz su, kanalizasyon ve jeotermal çalışmaların birlikte yürütüldüğünü belirtti.    
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci devam eden alt yapı çalışmaları yüzünden Kırşehir Halkı'nın rahatsız olması üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Yaşar Bahçeci, yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını, yapılan çalışmalar yüzünden zaman zaman su kesintilerinin yaşandığını ve yolların kapanması nedeni ile trafik sıkışmalarının olduğunu,bu yaz hep birlikte sıkıntı çekeceğimizi , yaşanan bu sıkıntıların farkında olduklarını ve Kırşehirlilerin biraz daha sabretmesi gerektiğini belirttiği açıklamada, halkı rahatsız eden çalışmaların şehrin altyapı çalışmaları olduğunu ve aynı anda temiz su, kanalizasyon ve jeotermal çalışmaların birlikte yürütüldüğünü belirtti.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.