Yaşar Bahçeci , ''14 Mahallemize Hizmet Götürdük''

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2019 - 13:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci , ''14 Mahallemize Hizmet Götürdük''

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ,''14 Mahallemize hizmet götürdük'' açıklamasında bulundu.Bahçeci ''Sözümüz ahittir eserlerimiz şahittir'' diyerek 2 şubat'ta 41 projeyi açıklayacaklarını da belirtti. Ağalar Konağında partililerle bir araya gelen Yaşar Bahçeci , '' Söz vermediğimiz halde ihtiyaç olarak ortaya çıkan hususları da çözdük. Çünkü biz millete hizmet için, milletin sıkıntılarını çözmek için varız" dedi. Belediye Hizmetlerini 14 Mahallemize götürdük "2009’da projelerimizin temellerini attık" diyen Başkan Bahçeci, "Kırşehir Belediyesi sadece merkezde değil, Kırşehir’in tüm mahallelerinde, insanımızın yaşadığı her yerde hizmet vermeye başladı. Aynı şekilde 2009 yılında göreve geldiğimiz gün de söylemiştik, ‘Kırşehir’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. On yılda yapılamaz denilen birçok işleri yaptık ve birçok sorunları çözdük. Büyük şehirlerde ne varsa , Kırşehir’imizde de o olacak’ demiştik. Çok şükür bugün dönüp arkaya baktığımızda Kırşehir’imizin tamamında verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirdiğimizi görüyoruz" diye konuştu. 2 Şubat'ta projeler Açıklanıyor
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ,''14 Mahallemize hizmet götürdük'' açıklamasında bulundu.Bahçeci ''Sözümüz ahittir eserlerimiz şahittir'' diyerek 2 şubat'ta 41 projeyi açıklayacaklarını da belirtti.

Ağalar Konağında partililerle bir araya gelen Yaşar Bahçeci , '' Söz vermediğimiz halde ihtiyaç olarak ortaya çıkan hususları da çözdük. Çünkü biz millete hizmet için, milletin sıkıntılarını çözmek için varız" dedi.

Belediye Hizmetlerini 14 Mahallemize götürdük

"2009’da projelerimizin temellerini attık" diyen Başkan Bahçeci, "Kırşehir Belediyesi sadece merkezde değil, Kırşehir’in tüm mahallelerinde, insanımızın yaşadığı her yerde hizmet vermeye başladı. Aynı şekilde 2009 yılında göreve geldiğimiz gün de söylemiştik, ‘Kırşehir’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. On yılda yapılamaz denilen birçok işleri yaptık ve birçok sorunları çözdük. Büyük şehirlerde ne varsa , Kırşehir’imizde de o olacak’ demiştik. Çok şükür bugün dönüp arkaya baktığımızda Kırşehir’imizin tamamında verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirdiğimizi görüyoruz" diye konuştu.

2 Şubat'ta projeler Açıklanıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.