Yasağın Kalkması İle Birlikte Kırşehir'e Yakışmayan Görüntüler

GÜNDEM 27.05.2020 - 01:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yasağın Kalkması İle Birlikte Kırşehir'e Yakışmayan Görüntüler

4 Günlük sokağa çıkma yasağının bitimiyle birlikte Kırşehir'de tepki çeken görüntüler yaşandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk kez sokağa çıkma yasağı uygulanan Kırşehir'de yasak biter bitmez çok sayıda araç şehir merkezine indi.Yasağın kalkmasından sadece bir kaç dakika sonra yaşanan bu durum , şaşkınlıkla karşılandı.     Sokağa çıkma yasağının bittiği 27 Mayıs 00:00 saatinden sadece 5 dakika sonra ana caddelerde uzun araç konvoyları oluştu.Çok sayıda araç ana caddelerde gezintiye çıktı.O anlar vatandaşlar tarafından böyle görüntülendi.     Yoğunluk sadece yollarda yaşanmadı.Gecenin geç saatlerinde Cacabey'de de kalabalık bir grup görüntülendi.Maskesiz oldukları ve sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri  gözlenen grupta bulunanların o saatte meydanda ne yaptığı merak edilirken , çok sayıda kullanıcı sosyal medya üzerinden duruma tepki gösterdi.     Bazı vatandaşlar Görüntülerin Kırşehir'e yakışmadığını belirtirken bazıları ise İnsanları Koronavirüsün değil cahillik ve bilinçsizliğin öldürdüğünü ifade ederek duruma tepki gösterdi.
4 Günlük sokağa çıkma yasağının bitimiyle birlikte Kırşehir'de tepki çeken görüntüler yaşandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk kez sokağa çıkma yasağı uygulanan Kırşehir'de yasak biter bitmez çok sayıda araç şehir merkezine indi.Yasağın kalkmasından sadece bir kaç dakika sonra yaşanan bu durum , şaşkınlıkla karşılandı.

 

 

Sokağa çıkma yasağının bittiği 27 Mayıs 00:00 saatinden sadece 5 dakika sonra ana caddelerde uzun araç konvoyları oluştu.Çok sayıda araç ana caddelerde gezintiye çıktı.O anlar vatandaşlar tarafından böyle görüntülendi.

 

 

Yoğunluk sadece yollarda yaşanmadı.Gecenin geç saatlerinde Cacabey'de de kalabalık bir grup görüntülendi.Maskesiz oldukları ve sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri  gözlenen grupta bulunanların o saatte meydanda ne yaptığı merak edilirken , çok sayıda kullanıcı sosyal medya üzerinden duruma tepki gösterdi.

 

 

Bazı vatandaşlar Görüntülerin Kırşehir'e yakışmadığını belirtirken bazıları ise İnsanları Koronavirüsün değil cahillik ve bilinçsizliğin öldürdüğünü ifade ederek duruma tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.