Yarım Kalan Proje Tamamlanıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2019 - 19:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yarım Kalan Proje Tamamlanıyor

Daha önce birçok kez duran Kırşehir Şehir İçi Minibüs Terminal İnşaat çalışmaları son hızla devam ediyor.İnşaat çalışmaları sırasında çöken yol ise tamir edildi. Yaşar Bahçeci döneminde temeli atılan ancak iller bankasından zaman zaman ödenek alınamadığı için yapım işi uzayan şehir içi minibüs terminal inşaatı sırasında pazar girişinin yakınında bulunan yolda çökme meydana gelmişti. Çökme yapılan kısım trafiğe kapatılarak ulaşım bu kısımda tek şeritten sağlanıyordu.Geçtiğimiz aylarda Kırşehir Belediyesi çöken kısımla ilgili ödenek çıkararak söz konusu problemi halletti. İLLER BANKASI ÖDENEK VERMEDİ BELEDİYE KENDİ İMKANLARI İLE TAMAMLIYOR İller bankasından ödenek gelmediği Yaşar Bahçeci döneminde zaman zaman inşası duran projenin 31 marttan devam edip etmeyeceği merak konusuydu.İller bankası Kırşehir Belediyesi'nin kredi limitini doldurduğu gerekçesi ile projenin devamı için ödenek vermedi. Kırşehir Belediyesi ise özellikle büyük bir kapalı otoparkı bulunan proje için kolları sıvadı.İller bankasından kredi almadan projeyi devam ettiren belediye kendi öz kaynakları ile projeyi tamamlamayı amaçlıyor.

Daha önce birçok kez duran Kırşehir Şehir İçi Minibüs Terminal İnşaat çalışmaları son hızla devam ediyor.İnşaat çalışmaları sırasında çöken yol ise tamir edildi.

Yaşar Bahçeci döneminde temeli atılan ancak iller bankasından zaman zaman ödenek alınamadığı için yapım işi uzayan şehir içi minibüs terminal inşaatı sırasında pazar girişinin yakınında bulunan yolda çökme meydana gelmişti.

Çökme yapılan kısım trafiğe kapatılarak ulaşım bu kısımda tek şeritten sağlanıyordu.Geçtiğimiz aylarda Kırşehir Belediyesi çöken kısımla ilgili ödenek çıkararak söz konusu problemi halletti.

İLLER BANKASI ÖDENEK VERMEDİ BELEDİYE KENDİ İMKANLARI İLE TAMAMLIYOR

İller bankasından ödenek gelmediği Yaşar Bahçeci döneminde zaman zaman inşası duran projenin 31 marttan devam edip etmeyeceği merak konusuydu.İller bankası Kırşehir Belediyesi'nin kredi limitini doldurduğu gerekçesi ile projenin devamı için ödenek vermedi.

Kırşehir Belediyesi ise özellikle büyük bir kapalı otoparkı bulunan proje için kolları sıvadı.İller bankasından kredi almadan projeyi devam ettiren belediye kendi öz kaynakları ile projeyi tamamlamayı amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.