Yargıtay Onadı MHP Kongre'ye Gidiyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2016 - 17:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yargıtay Onadı MHP Kongre'ye Gidiyor

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, MHP'de olağanüstü kongre kararı veren Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kararını onadı.   Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, MHP'de olağanüstü kongre kararı veren Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kararını onadı. İŞTE O KARAR : Kurultay kararının ardından Bahçeli'den ilk hamle Yargıtay'ın kurultay kararını açıklamasının ardından Bahçeli kurmaylarıyla bir araya geliyor. Yargıtay, 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin olağanüstü kurultaya gidilmesi kararını onadı. Bu kararla, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin olağanüstü kongreyi toplamakla görevlendirdiği heyetin çağrısıyla kongre yapılabilecek. Kararın açıklanmasının hemen ardından  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelikurmaylarını toplantıya çağırdı. MHP kaynaklarından hukuk sürecinin henüz bitmediği açıklaması geldi. BAHÇELİ KURULTAY İÇİN TARİH VERDİ MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 26 Haziran ya da 30 Temmuz için kurultay kararı aldığını açıkladı. Yalçın ayrıca, kurultayda Bahçeli'nin de aday olacağını belirtti. Genel Başkan Yardımcısı Yalçın ayrıca, MHP’nin yargı kararına saygılı olduğunu, kurultay için yeni bir tarih belirleneceğini, kurultay için 3 hafta gibi bir süreye ihtiyaç olduğunu vurguladı. SİNAN OĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA  
Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, MHP'de olağanüstü kongre kararı veren Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kararını onadı.

  Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, MHP'de olağanüstü kongre kararı veren Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kararını onadı. İŞTE O KARAR :

Kurultay kararının ardından Bahçeli'den ilk hamle

Yargıtay'ın kurultay kararını açıklamasının ardından Bahçeli kurmaylarıyla bir araya geliyor.

Yargıtay, 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin olağanüstü kurultaya gidilmesi kararını onadı.

Bu kararla, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin olağanüstü kongreyi toplamakla görevlendirdiği heyetin çağrısıyla kongre yapılabilecek.

Kararın açıklanmasının hemen ardından  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelikurmaylarını toplantıya çağırdı.

MHP kaynaklarından hukuk sürecinin henüz bitmediği açıklaması geldi.

BAHÇELİ KURULTAY İÇİN TARİH VERDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 26 Haziran ya da 30 Temmuz için kurultay kararı aldığını açıkladı. Yalçın ayrıca, kurultayda Bahçeli'nin de aday olacağını belirtti. Genel Başkan Yardımcısı Yalçın ayrıca, MHP’nin yargı kararına saygılı olduğunu, kurultay için yeni bir tarih belirleneceğini, kurultay için 3 hafta gibi bir süreye ihtiyaç olduğunu vurguladı.

SİNAN OĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.