Yaralı ve Bitkin Halde Bulunan Mısır Akbabası Koruma Altına Alındı

YAŞAM 21.10.2021 - 22:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaralı ve Bitkin Halde Bulunan Mısır Akbabası Koruma Altına Alındı

Kırşehir'de yaralı ve bitkin durumda bulunan Mısır Akbabası tedavi altına alındı.

Atmacagiller familyasından türünün tek örneği olarak Türkiye ve Avrupa'daki en küçük akbabası olarak nitelendirilen Mısır Akbabası Boztepe İlçesi'ne bağlı Üçkuyu ve Çiğdeli Köyleri arasında yaralı ve bitkin halde bulundu.Çevredeki vatandaşların ihbarıyla şube müdürlüğü ekiplerince teslim alınan akbaba, ilk kontrolleri yapıldıktan sonra Kırşehir Geçici  Bakımevine götürüldü.     Burada veteriner hekim tarafından tedavisine başlanan Mısır akbabası, tedavisi tamamlandıktan sonra doğal yaşam alanına bırakılacak.
Kırşehir'de yaralı ve bitkin durumda bulunan Mısır Akbabası tedavi altına alındı.

Atmacagiller familyasından türünün tek örneği olarak Türkiye ve Avrupa'daki en küçük akbabası olarak nitelendirilen Mısır Akbabası Boztepe İlçesi'ne bağlı Üçkuyu ve Çiğdeli Köyleri arasında yaralı ve bitkin halde bulundu.Çevredeki vatandaşların ihbarıyla şube müdürlüğü ekiplerince teslim alınan akbaba, ilk kontrolleri yapıldıktan sonra Kırşehir Geçici  Bakımevine götürüldü.

 

 

Burada veteriner hekim tarafından tedavisine başlanan Mısır akbabası, tedavisi tamamlandıktan sonra doğal yaşam alanına bırakılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.