Yapımı Tamamlandı Yakında Açılıyor

GÜNDEM 13.10.2022 - 10:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yapımı Tamamlandı Yakında Açılıyor

Kırşehir Belediyesi tarafından atık ve çöp toplama tesisi olarak kullanılan 75 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Kırköy Kampüsü ve Mesire alanı açılışı bekliyor.

  Anadolu'da bir ilk olan Kırköy Kampüsü'nde sona gelindi.Kervansaray sınırları içerisinde 60 yıllık çöp depolama alanının ıslahı ile başlanan 75 bin metrekarelik prooje alanını tamamlanması ile örnek bir proje hayata geçiriliyor.   Kırköy Kampüsü ve Mesire Alanı Yapımdan Önce Atık Toplama Merkeziydi   Sosyal gelişmeyi destekleme programı Kırköy Kampüsü- Kırşehir'de Dezavantajlı Gruplara Umut Doğuyor Projesi ile sosyal, ekonomik ve fiziksel engeller ile sağlık problemleri ve coğrafi etmenler sebebiyle dezavantajlı durumda olan kadın, yaşlı ve engelli bireylerin, toplumsal yaşamın her alanlarına katılımının ve uyumlarının arttırılması hedefleniyor.     Organik yaşamın ön planda tutulmak istendiği projede sera alanları, mantar üretim tesisleri, solucan üniteleri, büyükbaş ve küçükbaş hayvan ağılları, gezen tavuk kümesleri Kırköy'ün amaçlarından birisini oluşturuyor.     Proje alanında dezavantajlı gruplar öncelikli olmak üzere tüm kesimlere hizmet verecek olan etkinlik salonları, aktivite merkezleri, konaklama yerleri, el sanatlarının işleneceği atölyeler, sosyal aktiviteler için çay evi, tandır evi, kafeterya,çocuk ve gençlik kampüsü, amfi tiyatro ile tam bir kampüs oluşturuldu.   Bu alana komşu 30 bin metrekarelik alan içerisinde spor tesislerinin de olduğu mesire alanı da tamamlandı.     Ayrıca içerisinde bisiklet yolunun da olduğu ve Kırköy Kampüsü ile mesire alanına ulaşımın sağlandığı yol da tamamlandı.     200 araçlık otoparkı bulunan mesire alanında aynı anda 500 kişi piknik yapabilecek.
Kırşehir Belediyesi tarafından atık ve çöp toplama tesisi olarak kullanılan 75 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Kırköy Kampüsü ve Mesire alanı açılışı bekliyor.

 

Anadolu'da bir ilk olan Kırköy Kampüsü'nde sona gelindi.Kervansaray sınırları içerisinde 60 yıllık çöp depolama alanının ıslahı ile başlanan 75 bin metrekarelik prooje alanını tamamlanması ile örnek bir proje hayata geçiriliyor.

 

Kırköy Kampüsü ve Mesire Alanı Yapımdan Önce Atık Toplama Merkeziydi

 

Sosyal gelişmeyi destekleme programı Kırköy Kampüsü- Kırşehir'de Dezavantajlı Gruplara Umut Doğuyor Projesi ile sosyal, ekonomik ve fiziksel engeller ile sağlık problemleri ve coğrafi etmenler sebebiyle dezavantajlı durumda olan kadın, yaşlı ve engelli bireylerin, toplumsal yaşamın her alanlarına katılımının ve uyumlarının arttırılması hedefleniyor.

 

 

Organik yaşamın ön planda tutulmak istendiği projede sera alanları, mantar üretim tesisleri, solucan üniteleri, büyükbaş ve küçükbaş hayvan ağılları, gezen tavuk kümesleri Kırköy'ün amaçlarından birisini oluşturuyor.

 

 

Proje alanında dezavantajlı gruplar öncelikli olmak üzere tüm kesimlere hizmet verecek olan etkinlik salonları, aktivite merkezleri, konaklama yerleri, el sanatlarının işleneceği atölyeler, sosyal aktiviteler için çay evi, tandır evi, kafeterya,çocuk ve gençlik kampüsü, amfi tiyatro ile tam bir kampüs oluşturuldu.

 

Bu alana komşu 30 bin metrekarelik alan içerisinde spor tesislerinin de olduğu mesire alanı da tamamlandı.

 

 

Ayrıca içerisinde bisiklet yolunun da olduğu ve Kırköy Kampüsü ile mesire alanına ulaşımın sağlandığı yol da tamamlandı.

 

 

200 araçlık otoparkı bulunan mesire alanında aynı anda 500 kişi piknik yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.