Yapımcı Mustafa Uslu, ''Çekimi Değil Dağıtımı Engelleyebilirler''

SANAT 14.11.2021 - 21:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yapımcı Mustafa Uslu, ''Çekimi Değil Dağıtımı Engelleyebilirler''

''Bir Garip Neşet Ertaş'' filminin yapımcısı Mustafa Uslu, yasal olarak film çekimlerinin engellenemeyeceğini ancak dağıtımının engellenebileceğini açıkladı.

Yotube'da yayınlanan A Takımı programına konuk olan yapımcı Mustaf Uslu ''Bir Garip Bülbül Neşet Ertaş'' filmi ile ilgili açıklamalarda bulundu.Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın ailesinin defalarca, ''Babamızın film yapılmaması konusunda vasiyeti var'' diye beyanda bulunmasına rağmen yapımcı Mustafa Uslu, böyle bir vasiyet olduğuna inanmadığını belirtti.Uslu ayrıca Neşet Ertaş'ın vasileri olmalarına rağmen filmin senaryosunun da aile ile paylaşılmadığını itiraf etti.   ''ÇEKİMİ DEĞİL DAĞITIMI ENGELLEYEBİLİRLER'' Çekilecek olan Neşet Ertaş filmi ile ilgili başlayan yaasal sürece de değinen Uslu, yasal olarak film çekiminin engellenmesinin söz konusu olamayacağını ancak film bittikten sonra dağıtımının engellenebileceğini de belirtti.Mustafa Uslu, filmin vizyona girmesi ile ilgili oğul Hüseyin Ertaş'a dağıtımın engellenmemesi konusunda çağrıda bulundu.  
''Bir Garip Neşet Ertaş'' filminin yapımcısı Mustafa Uslu, yasal olarak film çekimlerinin engellenemeyeceğini ancak dağıtımının engellenebileceğini açıkladı.

Yotube'da yayınlanan A Takımı programına konuk olan yapımcı Mustaf Uslu ''Bir Garip Bülbül Neşet Ertaş'' filmi ile ilgili açıklamalarda bulundu.Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın ailesinin defalarca, ''Babamızın film yapılmaması konusunda vasiyeti var'' diye beyanda bulunmasına rağmen yapımcı Mustafa Uslu, böyle bir vasiyet olduğuna inanmadığını belirtti.Uslu ayrıca Neşet Ertaş'ın vasileri olmalarına rağmen filmin senaryosunun da aile ile paylaşılmadığını itiraf etti.

 

''ÇEKİMİ DEĞİL DAĞITIMI ENGELLEYEBİLİRLER''

Çekilecek olan Neşet Ertaş filmi ile ilgili başlayan yaasal sürece de değinen Uslu, yasal olarak film çekiminin engellenmesinin söz konusu olamayacağını ancak film bittikten sonra dağıtımının engellenebileceğini de belirtti.Mustafa Uslu, filmin vizyona girmesi ile ilgili oğul Hüseyin Ertaş'a dağıtımın engellenmemesi konusunda çağrıda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.