Yan Hakem Arif Dilmeç, Kırşehir FK'nın Nizami Golüne Ofsayt Kaldırdı

SPOR 28.08.2022 - 13:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yan Hakem Arif Dilmeç, Kırşehir FK'nın Nizami Golüne Ofsayt Kaldırdı

  Dün oynanan Ankara Demirspor-Kırşehir FK maçında yan hakem Arif Dilmeç skandal bir karara imza attı.Maç 0-0 devam ederken Kırşehir FK'nın oyuncusu Hakan Erçelik kendi ceza sahasından Ahmet Sun'a muhteşem bir pas attı.Ahmet Sun ise şık bir aşırtma vuruşuyla topu ağlara gönderdi ancak nizami gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.Maç ise 0-0 berabere bitti.   BAŞKAN TORUN : HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Çağatay Han Torun ise ''Kesinlikle kazanabileceğimiz bir maçtan beraberlikle dönmenin üzüntüsü içerisindeyim. Soyunma odasına indiğimde de futbolcu kardeşlerimin yüzünde bu üzüntüyü gördüm ancak ofsayt nedeni ile iptal edilen bu golümüzünde de nizami olduğunu anladığımda bu üzüntüm ikiye katlandı. Takımın adına bu yancı hakeme hakkımızı helal etmiyorum. Tez zamanda bu kabiliyetsiz yada manipülasyona açık hakemlerin en kısa sürede temizlenmesini temenni ediyorum. Farkındalık yaratma adına da tüm taraftarlarımızdan bunu paylaşımlarını rica ediyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Dün oynanan Ankara Demirspor-Kırşehir FK maçında yan hakem Arif Dilmeç skandal bir karara imza attı.Maç 0-0 devam ederken Kırşehir FK'nın oyuncusu Hakan Erçelik kendi ceza sahasından Ahmet Sun'a muhteşem bir pas attı.Ahmet Sun ise şık bir aşırtma vuruşuyla topu ağlara gönderdi ancak nizami gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.Maç ise 0-0 berabere bitti.

 

BAŞKAN TORUN : HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Çağatay Han Torun ise ''Kesinlikle kazanabileceğimiz bir maçtan beraberlikle dönmenin üzüntüsü içerisindeyim. Soyunma odasına indiğimde de futbolcu kardeşlerimin yüzünde bu üzüntüyü gördüm ancak ofsayt nedeni ile iptal edilen bu golümüzünde de nizami olduğunu anladığımda bu üzüntüm ikiye katlandı. Takımın adına bu yancı hakeme hakkımızı helal etmiyorum. Tez zamanda bu kabiliyetsiz yada manipülasyona açık hakemlerin en kısa sürede temizlenmesini temenni ediyorum. Farkındalık yaratma adına da tüm taraftarlarımızdan bunu paylaşımlarını rica ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.