Yakınları Ölünce Sağlık Personeline Saldırdılar

SAĞLIK 29.03.2022 - 13:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yakınları Ölünce Sağlık Personeline Saldırdılar

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi göre Salih Ata hayatını kaybetti.Haberin duyulmasının ardından Ata'nın yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı.Olayda yoğun bakım ünitesinin camları kırılırken, çalışan Tahir Mete Güleç'in kolu alçıya alındı.

Olay, saat 10.00 sularında Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi pandemi servisi yoğun bakım ünitesinde meydana geldi. Beyin kanaması şikayeti ile hastaneye getirilen Salih Ata'ya yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Hastanede 4 gün tedavi gören Ata, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Acı haberi alan Salih Ata'nın yakınları sinir krizi geçirerek doktor Avşar Zerman, sağlık çalışanları Cihat Yıldız ve Kübra Şahin ile klinik destek personeli Tahir Mete Güleç ile Davut Taş'a saldırdı.  Saldırı sonrasında yoğun bakım ünitesinin camları da kırıldı.    Sağlık personeli Cihat Yıldız, "Moralimiz bozuldu burada verdiğimiz emek var. Şu anda çalışma isteğimiz gelmiyor" diye konuştu.   SAĞLIK SEN İL BAŞKANI YASİN YÜCESAN AÇIKLAMA YAPTI ''Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları olarak şiddetin her türlüsüne karşıyız.Şiddet genetik bir kod gibi bir kişiden diğerine “ne yazık ki” sosyal öğrenme yoluyla geçmektedir.Yasaların yetersizliğinin yanı sıra “vicdan yetersizliği” nin de olduğu kanaatindeyiz.Şiddetin hertürlüsüne karşı olan , sendikalı, sendikasız her ferdi basın açıklamamıza davet ediyorum.''
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi göre Salih Ata hayatını kaybetti.Haberin duyulmasının ardından Ata'nın yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı.Olayda yoğun bakım ünitesinin camları kırılırken, çalışan Tahir Mete Güleç'in kolu alçıya alındı.

Olay, saat 10.00 sularında Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi pandemi servisi yoğun bakım ünitesinde meydana geldi.

Beyin kanaması şikayeti ile hastaneye getirilen Salih Ata'ya yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Hastanede 4 gün tedavi gören Ata, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Acı haberi alan Salih Ata'nın yakınları sinir krizi geçirerek doktor Avşar Zerman, sağlık çalışanları Cihat Yıldız ve Kübra Şahin ile klinik destek personeli Tahir Mete Güleç ile Davut Taş'a saldırdı.

 Saldırı sonrasında yoğun bakım ünitesinin camları da kırıldı. 

 

Sağlık personeli Cihat Yıldız, "Moralimiz bozuldu burada verdiğimiz emek var. Şu anda çalışma isteğimiz gelmiyor" diye konuştu.

 

SAĞLIK SEN İL BAŞKANI YASİN YÜCESAN AÇIKLAMA YAPTI

''Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları olarak şiddetin her türlüsüne karşıyız.Şiddet genetik bir kod gibi bir kişiden diğerine “ne yazık ki” sosyal öğrenme yoluyla geçmektedir.Yasaların yetersizliğinin yanı sıra “vicdan yetersizliği” nin de olduğu kanaatindeyiz.Şiddetin hertürlüsüne karşı olan , sendikalı, sendikasız her ferdi basın açıklamamıza davet ediyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.